El Congrés Internacional de Futbol creix i en la sisena edició a Vila-real canvia al Centre de Congressos, Fires i Trobades

L’esdeveniment, que cada any atrau nombrosos aficionats de tot el món, compta amb el suport de la Regidoria de Congressos i tindrà lloc el 25 i 26 de maig

El Congrés Internacional de Futbol creix i en la sisena edició a Vila-real canvia al Centre de Congressos, Fires i Trobades
26/03/2019 -

El Centre de Congressos, Fires i Trobades serà escenari, per primera vegada, del Congrés Internacional de Futbol. Un esdeveniment que, després de cinc edicions celebrant-se a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), prepara la seua sisena edició en un espai més gran, com és el Centre de Congressos.

El regidor de Congressos, Diego Vila, ha presentat la proposta juntament amb el responsable de l’empresa local Pinosport Élite, Manu Torres, que s’encarrega d’organitzar la trobada, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig i que ja compta amb el primer ponent de nivell, com és l’entrenador de la UEFA Pro Javier Lavandeira, que parlarà sobre El contraatac com a model de joc. “Es tracta d’un professional del futbol gallec, que treballa en la Universitat de la Corunya i que realitza projectes esportius a nivell europeu, per la qual cosa no podia haver-hi millor ponent per a començar”, expliquen.

“Cada any acudeixen al congrés entre 100 i 200 persones, per això confiem en Pinosport, com a empresa amb més d’una dècada d’experiència en el sector futbolístic, per a organitzar aquesta trobada, que compta amb un alt nivell nacional i internacional i que sempre ompli el contingent d’inscripcions”, assegura Vila, qui a més destaca que “gràcies a aquest congrés, reforcem les nostres marques de Ciutat de Congressos i de l’Esport i la Salut, a banda d’atraure turisme esportiu de tot arreu, que arriba fins a la nostra ciutat per a passar diversos dies i gaudir de tot el que oferim”.

Per la seua part, Manu Torres destaca que, com cada any, el programa es divideix en dues jornades: el dissabte sencer i el diumenge al matí. “Els afeccionats podran gaudir de diferents ponències, sempre a càrrec de reconeguts experts i professionals de nivell amb una formació d’elit”, explica. Així mateix, justifica el canvi d’ubicació al Centre de Congressos, ja que “a la seua sala de conferències caben al voltant de 50 persones més que a la BUC, que se’ns començava a quedar molt justa ja”.

La cita començarà el dissabte a les 9.00 hores, amb les acreditacions, i finalitzarà el diumenge, a les 14.00 hores, amb el lliurament de diplomes. “Estem molt satisfets perquè sabem que vindrà molta gent, tant de Castelló, com de la resta d’Espanya i del món”, indica, al mateix temps que anima als interessats a inscriure’s al web http://www.pinosportelite.com/, clicant sobre el cartell del congrés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari