Les parelles Marc-Alvaro i José Salvador-Carlos disputaran demà la final del Trofeu Joves Diputació de Castelló

En l’acte de presentació que s’acaba de celebrar, la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, ha mostrat la intenció de la nova Diputació de continuar donant suport a la pilota valenciana

Les parelles Marc-Alvaro i José Salvador-Carlos disputaran demà la final del Trofeu Joves Diputació de Castelló
06/09/2019 -

Les parelles Marc-Álvaro i José Salvador-Carlos disputaran la final del Trofeu Joves Diputació de Castelló de pilota valenciana hui, divendres dia 6 de setembre, a partir de les 18.30 hores en el trinquet de Vila-real.

La presentació del partit ha estat a càrrec de la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, qui ha volgut deixar clar el compromís de la nova Diputació amb la pilota “un esport tan autòcton i tan nostre”. Ha afegit que “hem de cuidar les nostres tradicions i les modalitats esportives que ens diferencien de la resta de territoris de l’Estat”.

Baños ha donat l’enhorabona als organitzadors del torneig, a les dues parelles que disputaran la final i també “a la joventut, perquè l’esport i la joventut van units a valors com l’esforç, el desig de superació, la constància i les ganes de competir d’una manera sana”.

En la presentació celebrada ahir per la vesprada en la Diputació de Castelló han estat presents Manuel Martín en representació de la Fundació de Pilota Valenciana, l’ex pilotari de Vila-real i organitzador del trofeu, Pepe Mezquita, i els jugadors Álvaro Gimeno i José Salvador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari