La Diputació afavorirà que la Mediterranean Xtrem arribe a una desena de municipis de la província

La marxa cicloturista, que arrancarà el divendres des del Palau de les Aules, compta amb dues modalitats: XTREMbiker i PRObiker

La Diputació afavorirà que la Mediterranean Xtrem arribe a una desena de municipis de la província
04/04/2019 -

La Diputació de Castelló afavorirà que la sisena edició de l’exigent Mediterranean Xtrem es convertisca en un reclam esportiu i turístic per a una desena de municipis de la província. Dividida en dues modalitats, XTREMbiker, en la qual els participants recorreran al llarg de 3 dies els 320 quilòmetres i 8.500 metres de desnivell acumulat; i PRObiker, únicament composta per les etapes del cap de setmana, la prova “s’ha convertit en un aparador per a vendre l’excels patrimoni natural provincial a través de l’esport”.

Així ho ha destacat el diputat d’Esports, Luis Martínez, davant l’inici pròxim d’una competició que, “edició a edició, s’ha assentat en el calendari esportiu nacional i internacional. Es tracta d’una prova que traspassa davanteres, amb prestigi nacional i internacional i que atrau fins a Castelló a centenars de ciclistes que descobreixen gràcies a l’esport un territori de mar i muntanya”.

Cal ressaltar que la marxa cicloturista BTT per etapes de gran fons recorrerà al llarg de les seues tres etapes els municipis de Castelló, La Pobla Tornesa, La Serra d’en Galcerán, Vilar de Canes, Benassal, Ares del Maestrat, Culla, Benicàssim, Xiva de Morella i Morella.

La primera de les etapes, amb eixida des de la Plaça de les Aules, recorrerà al llarg dels seus 142 quilòmetres els municipis de Castelló, La Pobla Tornesa, La Serra d’en Galcerán, Vilar de Canes, Benassal, Ares del Maestrat i Morella. Pel que fa a l’etapa intermèdia, els ciclistes passaran per Morella i Xiva de Morella en els 53 quilòmetres de la carrera mentre que en la jornada dominical els pobles protagonistes seran Morella, Benassal, Culla, La Pobla Tornesa i Benicàssim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari