La Diputació implica als clubs de la província en el seu objectiu d'internacionalitzar Castelló com el millor escenari esportiu

El Govern Provincial aprova un milió d’euros en ajudes a 32 clubs per a organitzar competicions nacionals i internacionals

La Diputació implica als clubs de la província en el seu objectiu d'internacionalitzar Castelló com el millor escenari esportiu
29/03/2019 -

La Diputació de Castelló compta amb els clubs esportius de la província com a grans aliats a l’hora d’internacionalitzar el seu programa ‘Castelló Escenari Esportiu’ i amb això generar el màxim de riquesa i oportunitats al territori provincial a través de la realització d’esdeveniments esportius. Tant és així que el Govern Provincial ha aprovat ja en Junta de Govern 999.250 euros en ajudes a 32 clubs castellonencs de nivell nacional i internacional per a l’organització d’esdeveniments esportius durant enguany.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “l’ambiciosa actuació de la Diputació per posicionar la província com la millor destinació per a la pràctica de l’esport demana sumar els esforços de tots els agents implicats. Comptem amb els centenars d’esportistes dels nostres clubs com a màxims exponents dels millors valors de Castelló per a continuar sumant reputació a l’hora d’organitzar les millors competicions. Amb aquestes ajudes impulsem el seu treball, un treball a l’hora d’organitzar esdeveniments esportius que es tradueix en milers de visitants a la nostra província i a un tremend impacte positiu en riquesa i posicionament turístic”.

Entre els clubs beneficiaris, noms de la talla del Club d’Atletisme Platges de Castelló, amb 350.000 euros d’ajuda per part de la Diputació, el Club Futbol Sala Peníscola amb 72.0000 euros d’ajuda, el Club Esportiu Handbol Castelló amb 60.000, el Club Voleibol L’Illa Grau amb 68.000 o el Club Futbol Sala Bisontes Castelló amb 42.000 euros.

2,9 milions per a ajudes directes a l’esport

La Diputació de Castelló eleva enguany a la xifra històrica de més de 2,9 milions d’euros (2.906.000 euros) les seues ajudes directes a l’impuls de l’esport a la província de Castelló. Amb això, el Govern Provincial augmenta un 51,9% aquesta quantia respecte a 2015 d’acord a la seua aposta estratègica per fer de l’esport, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, un element tractor de noves oportunitats i dinamitzador dels pobles de la província.

Uns objectius que, tal com ha assegurat el diputat d’Esports, Luis Martínez, en la presentació del programa d’ajudes a l’esport 2019, s’està consolidant al costat del de la divulgació del territori a través d’esdeveniments esportius i el d’orgull de pertinença a través dels esportistes, els clubs, i les atractives competicions que es desenvolupen a la província.

“Aquest augment històric ve a constatar l’aposta del Govern Provincial per l’esport, consolidar Castelló com aqueixa destinació referent en l’esport. Volíem donar a conéixer la província de Castelló com a gran destinació esportiva, tant de clubs com d’esdeveniments esportius i és el que hem treballat i pel que continuem treballant”.

Cal assenyalar que fruit d’aquestes deu línies d’ajudes directes en 2018 es van beneficiar un total de 456 esportistes i clubs esportius de la província, desenvolupant amb el suport de la Diputació més de 300 esdeveniments esportius en els municipis de Castelló amb un impacte econòmic superior als 12 milions d’euros. 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari