La Diputació de Castelló subvenciona amb quasi un milió d'euros a 35 clubs d'alt rendiment

La diputada d’Esports, Tania Baños, considera fonamental estar al seu costat al cap d’un any sense competicions por la pandèmia

La Diputació de Castelló subvenciona amb quasi un milió d'euros a 35 clubs d'alt rendiment
25/06/2021 -

La Diputació de Castelló destina 999.966 euros a subvencionar 35 clubs d’alt rendiment de la província que participen en competicions nacionals o internacionals. Tal com explica la diputada d’Esports, Tania Baños, “es tracta d’una decidida aposta per l’esport que promocionalment resulta molt rendible perquè els esportistes d’aquests equips porten el nom de la província allí on competeixen”.

Són ajudes que sorgeixen d’una convocatòria en la qual prevalen els criteris d’igualtat d’oportunitats i transparència, de la qual es beneficien tots els clubs que compleixen els requisits establits.

Baños ha assenyalat que “enguany resulta especialment important estar al costat d’unes formacions que en 2020 es van veure afectades per l’absència de competicions”. També ha destacat “el gran nivell dels esportistes d’elit de la província que, fins i tot alguns han aconseguit classificar-se per als Jocs Olímpics”.

La Diputació de Castelló continuarà apostant per l’esport i els esportistes de la província perquè puguen continuar entrenant i acudint a les grans competicions on es disputen els millors guardons.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari