La Mediterranean Xtrem dinamitza el cap de setmana turístic en Castelló Escenari Esportiu

La marxa cicloturista atrau esportistes i aficionats que segueixen el seu recorregut entre Castelló, Morella i Benicàssim com baluards

La Mediterranean Xtrem dinamitza el cap de setmana turístic en Castelló Escenari Esportiu
08/04/2019 -

La Mediterranean Xtrem conclou a Benicàssim un cap de setmana en el qual s’ha consolidat en la seua sisena edició com a gran dinamitzadora de l’activitat turística a Castelló Escenari Esportiu. Aquesta marxa cicloturista de fons ha atret desenes d’esportistes i afeccionats que han seguit el seu recorregut des de divendres passat fins al diumenge entre la ciutat de Castelló, Morella i Benicàssim com les tres seus d’aquesta competició.

Dividida en dues modalitats, XTREMbiker, en la qual els participants recorren al llarg de 3 dies els 320 quilòmetres i 8.500 metres de desnivell acumulat; i PRObiker, únicament composta per les etapes del cap de setmana, la prova “s’ha convertit en un aparador per a vendre l’excels patrimoni natural provincial a través de l’esport”, segons ha afirmat el diputat d’Esports, Luis Martínez.

“El paisatge i la infraestructura turística convergeixen per a exportar a través l’esport la nostra terra com el millor lloc per a practicar-lo, especialment el ciclisme”, ha assenyalat Martínez, qui assegura que “edició a edició, s’ha assentat en el calendari esportiu nacional i internacional. Es tracta d’una prova que traspassa davanteres, amb prestigi nacional i internacional i que atrau fins a Castelló a centenars de ciclistes que descobreixen gràcies a l’esport un territori de mar i muntanya”.

Cal ressaltar que la marxa cicloturista BTT per etapes de gran fons ha recorregut al llarg de les seues tres etapes els municipis de Castelló de la Plana, La Pobla Tornesa, La Serra d’en Galcerán, Vilar de Canes, Benassal, Ares del Maestrat, Culla, Benicàssim, Xiva de Morella i Morella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari