Diputació i Patricia Campos promouran la igualtat a través de l'esport

Diputació i Patricia Campos promouran la igualtat a través de l'esport
07/03/2019 -

La Diputació de Castelló avança en el seu objectiu de fer de l’esport un aliat de la igualtat entre dones i homes a la província de la mà de la millor ambaixadora castellonenca per a tal efecte, Patricia Campos i el projecte ‘Supéra-T’. Així, si fins ara el projecte s’ha desenvolupat en 10 municipis de la província, a partir d’ara continuarà amb un total de 26 xarrades en els centres d’Educació Secundària de la província de Castellón.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha presentat al costat de Patricia Campos aquesta iniciativa de la qual ha explicat que “l’objectiu és apoderar a dones i homes de la província i demostrar-los el seu potencial per a realitzar les seues il·lusions. La fi última és promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes castellonencs a través dels millors valors de l’esport i del millor perfil amb la nostra ambaixadora Patricia Campos”.

Així, Martínez ha assegurat que “és un orgull poder col·laborar de nou amb Patricia i fer-lo a través d’aquesta iniciativa amb de la qual la Diputació torna a posar-se del costat de les coses bones que passen en la nostra terra, una nova oportunitat de continuar aprenent de Patricia, una dona exemplar”.

La pràctica de l’esport com a element vertebrador d’accions per la igualtat d’oportunitats és constant en la labor de Patricia Campos, qui hui ha agraït “el suport de la Diputació a aquesta iniciativa igual que ja ha fet amb xarrades als pobles, perquè és necessari aqueix suport institucional per a poder dur-lo a terme”.

Patricia Campos, una dona #OrgulldeCS

Cal recordar que la impressionant trajectòria de Patricia Campos li va valdre el reconeixement de la Diputació de Castelló en forma de distinció provincial al mèrit de la solidaritat.
Primera dona pilot de reactor de l’Armada Espanyola, Patricia Campos va ser la primera espanyola entrenadora d’un equip de futbol femení als EUA, voluntària de l’ONG Futbol sense Fronteres i ambaixadora del grup de l’ONU dones.

Una província en la qual importe el teu talent i no el teu gènere

Amb aquesta premissa, la Diputació duu a terme desenes d’iniciatives des de les seues diferents àrees d’actuació amb la fi última de promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes castellonencs. En col·laboració amb altres col·lectius o des dels seus propis serveis com ocorre en temàtiques d’Acció Social, Promoció Econòmica, Cultura o Esports, el Govern Provincial articula tota una sèrie d’actuacions que es dirigeixen a tal fi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari