Castelló presenta el Torneig Internacional Boxam que rep aquesta setmana a les figures internacionals de la boxa

Aquest torneig boxístic Internacional en la seua edició elit, masculí i femení, tindrà lloc a la ciutat de Castelló entre els dies 15 i 18 de maig

Castelló presenta el Torneig Internacional Boxam que rep aquesta setmana a les figures internacionals de la boxa
14/05/2019 -

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el Torneig Internacional Boxam en les instal·lacions del Casino de Castelló. En aquesta trobada informativa han estat presents els organitzadors d’aquest campionat a través del president de la Federació Espanyola de Boxa, Felipe Martínez, així com Francesc Rubio, Gerent del Patronat d’Esports de la ciutat i Alexis de Pablo, president d’Altur.

El Pavelló Ciutat Esportiva de Castelló acollirà a les futures estreles de la boxa en el Torneig Boxam Internacional organitzat per la Federació Espanyola de Boxa. La competició començarà el dia 15 de maig amb les rondes preliminars, que s’estendran també al dia 16. El dia 17 tindran lloc les semifinals del Torneig i el dissabte 18 les finals. Al voltant de 200 esportistes buscaran els metalls. L’equip espanyol tindrà una àmplia representació masculina i femenina amb al voltant de quaranta esportistes.

Aquest torneig serà possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Castelló i la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana, així com el suport de l’Ajuntament de Castelló que ha cedit les instal·lacions esportives per al desenvolupament de l’esdeveniment. Serà una cita esportiva pugilística amb màxima representació internacional amb boxadors i boxadores de setze països d’origen com Austràlia, Bèlgica, Finlàndia, França, Anglaterra, Nova Zelanda, Portugal, Tailàndia, entre altres.

Segons Felipe Martínez, President de la Federació Espanyola de Boxa: “Estem convençuts que el Boxam Internacional de Castelló serà un torneig molt competitiu. El nostre equip nacional es troba en plena preparació per als tornejos classificatoris de cara a Tòquio 2020 i tornejos internacionals com aquest, són molt necessaris per als esportistes. M’agradaria subratllar el notable creixement del nostre equip femení que, torneig rere torneig, va creixent en quantitat i qualitat”.

Castelló serà durant aqueixa setmana escenari de la millor boxa internacional en el seu vessant olímpic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari