Especialistes i acadèmics intercanviaran projectes i experiències en l'UJI en el camp de l'activitat física

Especialistes i acadèmics intercanviaran projectes i experiències en l'UJI en el camp de l'activitat física
12/09/2019 -

El Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE Artístic-expressiu) i la Universitat Jaume I de Castelló celebren la XVI Trobada d’Intercanvi d’Experiències en Educació Física amb l’objectiu d’intercanviar projectes i experiències en l’àrea de la docència vinculada amb l’activitat física. Es tracta de dues jornades que tindran lloc a la Facultat de Ciències Humanes i Socials durant els dies 13 i 14 de setembre de 2019 i estan dirigides exclusivament al personal docent i a l’alumnat que acudisca gràcies a un programa de voluntariat.

Els participants podran assistir a tallers, conferències i ponències que versaran sobre el present i el futur de la docència en l’àrea d’Educació Física. Aquesta trobada va nàixer amb la funció de difondre experiències innovadores en Educació Física, realitzades de forma individual o en grups de treball, analitzar propostes didàctiques en la perspectiva del desenvolupament del currículum, ampliar la formació del professorat en aquest àmbit i crear un espai adequat per a l’intercanvi d’idees.

Entre els ponents es troba el professor titular del Departament d’Educació i Didàctiques Específiques de la Universitat Jaume I, Diego Moliner, que explicarà en la ponència «Actividad física, hábitos saludables y rendimiento físico en la adolescencia: Proyecto DADOS» la importància de l’exercici físic durant l’adolescència per a promoure el desenvolupament cognitiu, físic i emocional.

D’altra banda, el professor del departament d’Educació Física de l’INEF-centre de Barcelona, Carlos González, juntament amb el docent de l’Escola Virolai de Barcelona, Carlos Zurita, impartirà la ponència «Una Educació Física per a la vida». Per la seua banda, el doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Educació Física, Domingo Blázquez, serà l’encarregat d’impartir la ponència «Descubre la Educación Física del siglo XXI», en la que incidirà en la importància d’incloure el moment en el qual l’alumnat està fora de l’aula dins del programa educatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari