L'Aeroport de Castelló tindrà ruta amb Oporto a partir de març

Ryanair ha anunciat la venda de bitllets per a la seua connexió amb Portugal

L'Aeroport de Castelló tindrà ruta amb Oporto a partir de març

L’Aeroport de Castelló tindrà una nova ruta amb Oporto i que permetrà connectar totes dues capitals a partir de març, tal com ha informat Rebeca Torró, consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, que ha detallat que la companyia que operarà serà Ryanair.

Segons ha confirmat també la companyia aèria, ja s’han posat a la venda els bitllets per a viatjar entre totes dues capitals des d’aquest dimecres 21 de desembre. En concret, la nova connexió operarà amb dues freqüències setmanals, en dimarts i dissabte.

La consellera ha manifestat la seua satisfacció amb el llançament de la nova ruta d’Oporto, “que reforçarà l’oferta de destinacions de l’aeroport de Castelló en 2023”, sumant-se a la nova connexió amb Roma, que començarà el pròxim 3 de juny.

Torró ha incidit en el fet que el desenvolupament del trànsit comercial i la millora de la connectivitat de Castelló “constitueixen un pilar fonamental en l’estratègia de creixement de l’aeroport”.

Prova d’això, ha afegit, és que en el present any s’han posat en marxa tres noves rutes (Madrid, Dublín i Brussel·les) i s’han recuperat connexions que es van veure afectades per la pandèmia.

Això ha possibilitat que l’aeroport haja registrat en 2022 la seua major oferta de vols i s’hagen aconseguit les xifres de passatgers més altes de la història de la infraestructura.

Quarta ruta de Ryanair a Castelló

Amb aquest anunci, la ruta d’Oporto-Castelló es convertirà en la quarta ruta que opera la companyia Ryanair en l’aeroport de Castelló, sumant-se a les de Londres, Brussel·les i Dublín.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari