Amparo Marco valora les iniciatives que fomenten la economia i l'ocupació en la capital

L’Alcaldessa de Castelló de la Plana rep a la cooperativa de crèdit Eurocaja Rural i insta als directius de l’entitat a afavorir els interessos de Castelló

Amparo Marco valora les iniciatives que fomenten la economia i l'ocupació en la capital
25/02/2019 -

Iniciatives que, més enllà del territori provincial, arriben a Castelló i podrien suposar un impacte positiu en l’economia de la ciutat. Amb aquesta premissa, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha rebut a la cooperativa de crèdit Eurocaja Rural que es troba en plena expansió per l’àmbit nacional; un pla que intervé ara a Castelló.

Així doncs, diversos membres de l’entitat han presentat a l’alcaldessa els detalls de la nova oficina a Castelló, situada en la plaça Cardona Vives, i que s’inaugura el pròxim 8 de març, una oportunitat que segons Marco, “podria fomentar el ritme econòmic de la capital, generant oportunitats laborals”.

En aquest sentit, la primer edil ha instat als directius a “defensar els interessos de Castelló”, en colaboració amb l’àrea de la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica, que dirigeix Patricia Puerta. “Des del consistori, pretenem aprofitar aquest tipus de sinergies entre institucions públiques i empreses privades que podrien facilitar el finançament de projectes empresarials, potenciant l’autoocupació, la creació d’empreses i incentivant l’activitat emprenedora. En definitiva, iniciatives que contribueixen al desenvolupament del teixit productiu de la ciutat”, ha recalcat l’alcaldessa.

A la reunió, han assistit el president de Eurocaja Rural, Javier López Martín; director territorial de València, David Hervás; la directora de l’Oficina a Castelló, María José Traver; el director de la Divisió de Relacions Institucionals de l’entitat, Miguel Ángel Escalante; i el responsable del Departament de Protocol i Comunicació, Francisco Javier Rodríguez.

Eurocaja Rural, coneguda anteriorment com a Caixa Rural Castella-la Manxa, ja compta amb un total de 400 oficines repartides per Castella-la Manxa, Madrid, Ávila i Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari