Castelló i administradors de finques col·laboraran en la gestió dels habitatges socials

Castelló i administradors de finques col·laboraran en la gestió dels habitatges socials
04/10/2019 -

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló, María Jesús Garrido, buscarà vies de col·laboració amb el col·legi d’administradors de finques de Castelló i València per a la gestió en els habitatges socials municipals. Totes dues parts també aborden la posada en marxa de la figura de l’administrador d’ofici, que estaria costejat per l’ajuntament i que intervindria en els edificis antics que requeriren els seus serveis.

La regidora d’Habitatge ha mantingut una reunió amb la direcció del Col·legi d’Administradors de Finques de Castelló i València. En la trobada s’ha explicat que a la ciutat hi ha habitatges socials i edificis antics en mal estat que necessiten una sèrie d’actuacions per a la seua millora.

Així, la regidoria i l’entitat col·legial han subratllat la possibilitat d’impulsar un conveni similar als que ja existeixen als ajuntaments de València, Gandia i Torrent.

Aquest acord de col·laboració abastaria dues qüestions; d’una banda el col·legi intervindria en la gestió de les 221 habitatges socials, i per un altre, l’associació posaria a disposició administradors d’ofici els serveis del qual finançaria el consistori i que treballarien en la gestió de zones comunes d’immobles antics, en mediació veïnal, i en suport per a la sol·licitud de subvencions o en l’elaboració de l’informe d’inspecció d’edificis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari