El Centre Europe Direct activa la campanya #ImpulsEU per apropar oportunitats professionals de la Unió Europea

El Centre Europe Direct activa la campanya #ImpulsEU per apropar oportunitats professionals de la Unió Europea
04/11/2021 -

El Centre d’Informació Europe Direct Castelló de la Diputació ha organitzat la campanya ImpulsEU, per arrimar a la ciutadania les oportunitats de la Unió Europea en matèria d’ocupació, formació en pràctiques i voluntariat.

El diputat de l’àrea de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha destacat la importància d’aquest projecte, ja que fomenta «la creació d’oportunitats de la gent de la província en viure un període de pràctiques, voluntariat i ocupació en la Unió Europea».

Per això, des del Centre d’Informació Europe Direct s’organitza una jornada informativa online, per a conéixer oportunitats professionals, de pràctiques i de voluntariat en l’àmbit de la Unió Europea, el pròxim 10 de novembre.

Així mateix, l’11 del mateix mes, s’ha organitzat un taller per a l’elaboració del currículum Europass, i, finalment, un curs específic de preparació a les oposicions i processos selectius de la UE, els dies 25, 26 i 27 del mateix mes.

Les inscripcions estan obertes per a les dues primeres formacions en la pàgina web d’Europe Direct, i per al curs de preparació a les oposicions i processos selectius de la UE s’obriran el pròxim 10 de novembre, després de la primera jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari