Cevisama celebrarà la seua pròxima edició del 13 al 17 de juny 2022

La Fira Internacional de la ceràmica ajorna la seua celebració de febrer al mes de juny per la situació de la pandèmia

Cevisama celebrarà la seua pròxima edició del 13 al 17 de juny 2022
22/12/2021 -

Cevisama, la fira internacional de ceràmica i equipament de bany organitzada per Fira València, celebrarà la seua pròxima edició del 13 al 17 de juny de 2022. Així ho ha aprovat en la seua reunió d’aquest matí el comité organitzador del certamen després d’analitzar el context actual, marcat per la negativa evolució de la pandèmia a tot el món.

D’aquesta manera, malgrat que la comercialització del certamen ha discorregut amb bona resposta per part dels expositors i grans signatures del sector havien confirmat la seua presència, la cita inicialment prevista del 7 a l’11 de febrer es posposa a la pròxima primavera.

“El nostre objectiu és que Cevisama es desenvolupe de manera reeixida en termes de rendibilitat econòmica per als nostres clients i, per descomptat, amb les majors garanties de seguretat i salut. En aquests moments, no sembla factible”, subratlla Carmen Álvarez, directora de Cevisama.

“Pensem que l’escenari estarà més buidat d’ací a uns mesos, amb una meteorologia més favorable, els plans internacionals de vacunació ja completats i amb més facilitats per a viatjar per al visitant internacional; per això, doblegarem esforços perquè del 13 al 17 de juny tots els professionals celebren en Fira València el gran retrobament sectorial”, assegura.

Cevisama 2022 reunirà marques insignes del sector ceràmic, el bany i la pedra natural, i comptarà amb novetats com “Cevisama Tech”, una àrea exclusiva que mostrarà les últimes solucions en innovació i tecnologia aplicades a la indústria ceràmica. A més, el certamen posarà en valor la designació de València com a Capital Mundial del Disseny 2022 amb l’organització de diferents activitats culturals que complementaran l’aparador comercial.

En la seua última edició, celebrada en 2020, Cevisama va reunir més de 800 signatures i marques i va rebre la visita de 90.000 professionals, dels quals més de 21.000 van ser visitants estrangers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari