El Club de Producte de la Plana de l'Arc amplia les seues sinergies i formació

El Club de Producte de la Plana de l'Arc amplia les seues sinergies i formació
11/05/2022 -

Les activitats del Club de Producte de la Plana de l’Arc en forma de famtrip no cessen, amb la finalitat de conéixer els diferents negocis que conformen el mateix. En aquest segon famtrip, celebrat en la localitat de Benlloc, es va dividir l’activitat en dues parts diferenciades: una primera, per a conéixer el Celler Mes de Rander; i una segona per a realitzar un taller formatiu d’embalatge i la importància del primer impacte visual.

El gerent del celler Mes de Rander, Juan Domingo, va ser l’encarregat de rebre als diferents empresaris i empresàries, realitzant-los una visita guiada per les diferents instal·lacions d’aquesta. Els diferents processos de fermentació del vi; el seu embotellat i processament, així com la zona de vendes i tast, van ser algunes de les parts del procés que es van conéixer.

Aquest celler, que a més també treballa l’oli d’oliva i les taronges, va mostrar el seu desig de reiniciar les visites guiades i els tastos i maridatges, ja que suposen un important al·licient a l’empresa. També es va posar èmfasi en la importància de generar experiències diferents i úniques gràcies a la possibilitat de sinergies entre les empreses del Club de Producte, sent aquesta la principal finalitat de la trobada.

Per a finalitzar el famtrip, els assistents van rebre una formació sobre embalatge i la importància de la primera impressió en el món de les vendes. En aquest breu curset, es van mostrar les clares diferències entre oferir productes ben presentats o mal presentats; per a donar a entendre així a l’empresariat del Club de Producte la importància d’oferir una experiència única als clients de principi a fi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari