La 37a Concentració Big Twin a Castelló s'ajorna a setembre del 2021 per la covid-19

Turisme recolza la decisió de l’organització per a garantir la seguretat i la protecció de la salut de tots els participants

La 37a Concentració Big Twin a Castelló s'ajorna a setembre del 2021 per la covid-19
27/06/2020 -

La 37 edició de la Concentració HDC Big Twin España, prevista per a celebrar-se al setembre al Pinar del Grau, s’ajorna fins a setembre del 2021 per la covid-19. L’organització de l’esdeveniment ha pres aquesta decisió davant la impossibilitat de garantir el compliment dels protocols de seguretat i de protecció de la salut per la pròpia naturalesa de l’esdeveniment, que reuneix any rere any milers de moters de tota Europa; uns 5.000 en l’edició del 2019, procedents de clubs espanyols i de 16 col·lectius estrangers.

L’Ajuntament de Castelló, que recolza anualment aquesta concentració que contribueix a dinamitzar l’economia local i a desestacionalitzar el turisme, dóna suport a l’ajornament de la pròxima edició, en considerar que és la millor manera de protegir la salut de tots els assistents i els participants en aquesta reunió motera. “Big Twin Espanya tria cada any Castelló per a celebrar aquesta concentració motera de referència, que convida a gaudir del Pinar i ajuda a allargar la temporada turística, però aquest setembre no podrà ser i compartim la decisió d’ajornar-la al 2021”, ha reconegut la regidora de Turisme, Pilar Escuder. “És la millor opció donat el gran nombre de persones que sol reunir de dins i fora de les nostres fronteres”, ha apuntat.

La Concentració HDC Big Twin Espanya se celebrava de manera ininterrompuda a Castelló des de l’any 1983 i és la reunió motera Harley Davidson més antiga i més important d’Espanya i del sud d’Europa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari