La Diputació busca reinventar el programa de viatges 'Castelló Sènior'

El president, José Martí, convoca Ashotur i Altur Hosbec per a recollir les seues reivindicacions per a les noves bases

La Diputació busca reinventar el programa de viatges 'Castelló Sènior'
12/04/2022 -

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, s’han reunit amb representants sectorials d’Ashotur i Altur Hosbec per a consensuar futurs canvis en el programa de viatges ‘Castelló Sènior’ que milloren el seu impacte en la indústria turística. La corporació pretén així tancar amb el sector la fórmula que garantisca el màxim benefici a les empreses adherides, que arrosseguen dos anys de turbulències a causa de la pandèmia i ara la crisi dels preus per la invasió d’Ucraïna.

Segons ha explicat el president, «escoltarem activament les recomanacions del sector i aplicarem les modificacions oportunes per a fer de ‘Castelló Sènior’ un veritable instrument d’impuls turístic que ajude les nostres empreses a desestacionalitzar el turisme, treballar durant la temporada baixa i a mantenir els llocs de treball».

Des de Turisme, Virginia Martí té la voluntat d’aplicar «canvis substancials» perquè «el contracte actual en vigor va ser elaborat en unes condicions molt diferents de les actuals». La previsió és que el nou contracte entre en vigor en 2023.

La diputada ha recordat que «l’objectiu continua sent garantir la continuïtat del programa tan beneficiós per a la ciutadania com per a un sector productiu tan important per a la nostra província».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari