La Diputació aposta per un turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions locals

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l’acte organitzat per l’Associació Valenciana per al Foment de l’Ecomomia del Bé Comú

La Diputació aposta per un turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions locals
26/10/2020 -

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha participat hui en la presentació dels resultats d’un estudi per al foment de la cultura rural sostenible segons el marc de l’economia del bé comú. L’estudi, finançat per la Diputació Provincial de Castelló, ha servit per a elaborar una guia d’allotjaments turístics sostenibles de la província entre els quals es troben establiments com El Faixero (Cinctorres), El Mangranar (Atzeneta del Maestrat), Mas de la Carrasca (Villahermosa del Río), Mar de Fulles (Alfondeguilla), Mas de la Noguera (Caudiel) i Pou de Beca (Vall d’Alba).

El projecte, presentat hui en Aldondeguilla, sorgeix davant la necessitat d’impulsar un model de turisme sostenible respectuós amb la cultura i tradicions dels pobles de la província, especialment davant la valoració d’aquest model turístic a conseqüència de la pandèmia.

L’objectiu del projecte és fomentar i millorar el posicionament de la cultural rural sostenible en negocis de turisme d’interior, de manera que puga oferir serveis innovadors i de valor en el context del segle XXI. Si bé la xarxa la formen només 6 establiments de la província, el repte és aconseguir que es puguen incorporar més a través de l’aplicació de les bones pràctiques de referència identificades en el context del projecte.

Virginia Martí, sobre aquest tema, ha valorat molt positivament projectes com aquest que van alineats amb els objectius del desenvolupament sostenible i que redunden en una millora dels beneficis socioeconòmics del turisme a la nostra província.

El projecte s’ha presentat en l’acte organitzat per la’Associació Valenciana per al Foment de l´Economia del Bé Comú (Avebc) per a presentar el projecte per al foment de la cultura rural sostenible a l’interior de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari