Diputació i la Cambra de Comerç avançaran la celebració del V Work Forum

Diputació i la Cambra de Comerç avançaran la celebració del V Work Forum
28/02/2019 -

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç reeditaran enguany amb la seua edició el Work Forum Castelló com la major trobada per l’ocupació a la província i l’avançaran al pròxim mes d’abril. Respondran així a la petició de les empreses del sector turístic que veuen en aquesta macrotrobada una oportunitat per a contractar personal qualificat i crear llocs de treball i impulsar encara més l’espectacular participació que ha registrat en les seues anteriors quatre edicions.

Amb això, i atenent al criteri del personal tècnic, els organitzadors pretenen impulsar al màxim la generació de llocs de treball, que ja en la seua edició de 2018 van ser 150 amb la realització, a més, de 900 entrevistes de treball. Amb l’antecedent de la participació de 1.500 persones, tant Diputació com la Cambra de Comerç ja treballen al màxim a planificar la millor edició d’aquesta gran trobada per a enguany.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assenyalat que “a pesar dels espectaculars índexs de resposta que ha tingut fins ara el Work Forum tant per part de persones desempleades com d’empreses de la província, no ens conformem i volem continuar millorant. Som molt conscients que encara hi ha molta gent de Castelló que necessita la nostra ajuda per a trobar una ocupació de qualitat d’acord amb les seues expectatives, que és molt el talent que hi ha a la nostra província i volem aprofitar tot el seu potencial per a continuar millorant tothom la nostra terra”.

És per això que el diputat ha assegurat que “després de les xifres d’èxit amb què s’ha desenvolupat, corroborem que estem davant un instrument clau per a ajudar a continuar generant ocupació i noves oportunitats a la nostra terra, i seguim millorant-la”.

Cal tindre en compte que ja en 2018 el Work Forum es va realitzar per primera vegada en dues jornades degut a la gran quantitat de sol·licituds d’entrevistes per part de més de 30 empreses de la província.

Cal recordar que aquest gran esdeveniment és la pedra angular de l’estratègia provincial per liderar i donar suport a aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la província de Castelló.

Multitud de serveis per a les persones que busquen ocupació

Les entrevistes per a cobrir els llocs de treball que en el Work Forum ofereixen les empreses participants constitueixen un servei fonamental en aquest gran esdeveniment per l’ocupació, però és només una part de la gran quantitat de prestacions que s’ofereixen a les persones participants.

Així, en el desenvolupament d’aquest macroesdeveniment s’inclou un laboratori de CV, on les persones inscrites s’emporten imprés el seu currículum totalment renovat, atenent a l’assessorament del personal tècnic de la Diputació, amb la possibilitat d’inscriure’s a les ofertes d’ocupació de l’Agència de Col·locació de la Diputació, Acceleradora d’Ocupació i formació a la carta de la Diputació.

Una altra de les activitats més atractives i noves és el speed meeting, un taller que pretén ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent com a simulació d’entrevista de treball.

Una edició per l’ocupació per a persones amb més dificultat

La Diputació de Castelló redoblará esforços en 2019 per a impulsar la creació de llocs de treball especialment entre els sectors poblacionals amb més dificultat.

És per això que la trobada comptarà amb la temàtica central de ‘Solucions per a evitar la discriminació laboral per edat, persones majors de 50 anys. “Posarem en valor els exemples d’empreses que no discriminen la incorporació de personal per edat i es realitzaran activitats específiques per a orientar en la busca d’ocupació a persones de més de 45 anys”.

No obstant això, es manté l’objectiu de continuar incorporant més empreses i més llocs de treball oferits en aquesta gran trobada que repercuteix en riquesa i noves oportunitats per a la gent de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari