Diputació impulsa el potencial de les TIC en el desenvolupament del territori

Diputació impulsa el potencial de les TIC en el desenvolupament del territori
13/03/2019 -

La Diputació de Castelló ha analitzat el potencial de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en el desenvolupament del territori provincial en la jornada ‘Castelló Territori Intel·ligent’. A través d’aquesta ambiciosa proposta, el Govern Provincial ha reunit a Ajuntaments i clúster tecnològic provincial en una jornada amb destacats ponents, referents en la matèria, que han apropat les diverses possibilitats que obri l’aplicació de tecnologia puntera al futur dels pobles de la província.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha participat en aquesta innovadora jornada en la qual va presentar importants novetats al servei dels ajuntaments. “Tenim empreses tecnològiques punteres, comptem amb un territori ampli i divers amb unes necessitats i carències concretes per a les quals aquesta tecnologia ens proposa solucions que ja estem en disposició d’aplicar. Conjuminarem talent i territori per a generar sinergies i fer de Castelló una terra millor recolzant-se en la tecnologia i la innovació”..

Així, a través de diverses ponències, els experts han proposat la creació d’una sèrie d’iniciatives per a millorar la gestió municipal atesa la innovació i les noves tecnologies. Qüestions com les smartvillages i les noves tendències en el paper de les TICs en el desenvolupament del territori van ser abordades des d’una perspectiva oberta amb participació dels assistents. Entre els ponents, destaca la participació d’Inés Leal, directora del Congrés Ciutats Intel·ligents del Grup Tecma Xarxa, un fòrum professional obert l’objectiu del qual és potenciar l’intercanvi de coneixement i experiències sobre les ciutats intel·ligents a Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari