La Diputació anima a persones emprenedores a millorar el seu negoci amb sostenibilitat en el Reset Weekend

La Diputació anima a persones emprenedores a millorar el seu negoci amb sostenibilitat en el Reset Weekend
21/09/2021 -

La Diputació de Castelló ha animat a totes les persones emprenedores o amb una idea emergent de negoci a participar en el primer Reset Weekend Sostenible, que tindrà lloc entre el divendres 1 d’octubre i el dissabte 2 del mateix mes en format presencial, després de l’última edició que va ser en línia a causa de la crisi sanitària.

Aquesta edició se centrarà especialment a potenciar iniciatives d’emprenedoria amb possibilitats de generar triple impacte (ambiental, social i econòmic), preferiblement de l’interior de la província, en el que participaran persones emprenedores i expertes de diferents àrees, com són negoci, màrqueting, disseny i programació, que treballaran durant un cap de setmana en el desenvolupament de dues idees de negoci.

En total, es repartiran 1.000 euros per al projecte guanyador de la jornada i 500 per al finalista. Representants de l’associació organitzadora de l’esdeveniment, Reset Spain, han explicat els últims detalls de la programació al diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, a deu dies del seu inici.

Aquesta edició recupera la presencialitat, i es realitzarà en el centre CEDES de Llucena, amb un màxim de 40 persones, de les quals seran entre 25 i 30 emprenedores i entre 10 i 15 persones mentores i organitzadors.

Ferrando ha agraït l’esforç de les persones organitzadores, que han pogut adaptar l’esdeveniment al format presencial, i han apostat per la sostenibilitat en els projectes que es presenten. «Un any més, aconseguim que la gent emprenedora de la província puga potenciar al màxim la seua empresa gràcies al contacte directe amb mentors i mentores professionals dels àmbits dels negocis, el disseny, la programació i la comunicació, i amb possibilitats de generar un impacte ambiental, social i econòmic», ha assenyalat.

Detalls del Reset Weekend Sostenible 2021

L’esdeveniment arrancarà l’1 d’octubre a la vesprada amb la presentació d’idees emprenedores i dels projectes dels participants. A més, es votarà i es triarà dos projectes, i es formarà als dos equips per a treballar sobre les idees triades durant la jornada del dissabte, així com es realitzarà una explicació per part dels mentors de la metodologia de treball.

El dissabte es continuarà amb la presentació dels projectes i la seua votació, i s’entregaran els premis als projectes, un amb categoria de finalista i l’altre de guanyador.

La inscripció al Reset Weekend Sostenible 2021 es realitza a través de la pàgina web www.resetweekend.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari