La Diputació destaca que el sector ceràmic serà un dels motors de la reconstrucció de la província

El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, posa en valor el prestigi dels tècnics ceràmics de Castelló durant la seua intervenció en el lliurament dels ‘II Premis ATC Impulsa’

La Diputació destaca que el sector ceràmic serà un dels motors de la reconstrucció de la província
12/11/2020 -

El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha mostrat en l’acte de lliurament dels segons premis ‘ATC Impulsa’ el seu convenciment que «la indústria del taulell i tots els sectors relacionats amb ella tindran un pes determinant en el procés de reconstrucció de la província, per ser un dels pilars fonamentals de la nostra economia». També s’ha referit a l’encert que suposa la instauració d’uns guardons que premien projectes d’alumnes convençuts que volen estar a l’avantguarda de la innovació en un sector que compta amb molta competència en l’àmbit internacional. «Una competència que no impedeix que els tècnics ceràmics de Castelló gaudisquen de la millor consideració a escala internacional».

El diputat ha reconegut l’esforç formatiu que s’està realitzant a la Universitat Jaume I, l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora o en IES Caminàs de la capital i ha fet una crida a les institucions i a la societat civil «perquè facen lobby i transmeten als nostres adolescents i joves la bona notícia que ser tècnics ceràmics pot resultar molt rendible cultural, espiritual i econòmicament parlant, perquè és un un interessant nínxol de treball que convé tindre en compte».

Ha afegit que «tenim les empreses ceràmiques ací, les veiem quan anem per la carretera, però no els diem als nostres fills que en aquest camp poden tindre la seua gran oportunitat vital de futur». És una tendència que «s’ha de corregir com més prompte millor».

Durant la seua intervenció, Huguet ha felicitat les guanyadores dels premis ‘ATC Impulsa’ de l’edició de 2020: l’alumnes de l’UJI i de l’IES *Caminàs, Carolina Fernández i Rita Tamara Moreno.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari