La Diputació beca 39 joves amb allotjament gratuït a la residència de Penyeta Roja

· Patricia Puerta destaca que amb l’ampliació de les ajudes a estudiantes sense vinculació amb l’esport s’han beneficiat nou alumnes amb pocs recursos de fora de Castelló

La Diputació beca 39 joves amb allotjament gratuït a la residència de Penyeta Roja
25/07/2020 -

La Diputació de Castelló ha becat 39 joves estudiants de la província amb la concessió de places d’estància a la residència de Penyeta Roja. Així ho recull l’acord de la Junta de Govern que ha donat llum verd a la resolució definitiva de les ajudes, destinades a persones sense cap vinculació amb el centre esportiu amb edats compreses entre els 13 i els 30 anys. El període de gaudi de la beca serà d’un curs acadèmic i se’ls cobrirà el servei d’allotjament i manutenció en règim de pensió completa.

De les 39 persones receptores, 30 corresponen a la línia d’estudiantat d’alt rendiment esportiu, les quals responen, segons ha declarat la vicepresidenta Patricia Puerta, “a la necessitat de contribuir al seu desenvolupament com a esportistes dotant-los de les millors instal·lacions sense ser alumnes del centre”. Pel que fa a la segona de les línies, la també diputada de Benestar Social ha informat que són nou els i les alumnes que s’han beneficiat de la renovació de les bases de la convocatòria, que des d’enguany han obert les portes a estudiants sense cap vinculació amb l’esport.

La vicepresidenta ha recalcat que “som conscients de les dificultats amb les que moltes famílies es troben a l’hora de trobar allotjament per als seus fills i filles quan han de baixar a estudiar a Castelló, però això vam posar sobre la taula l’opció d’obrir la residència de Penyeta Roja i ampliar les beques d’estància a l’alumnat amb menys recursos de fora de la capital per a donar-los una solució residencial”. A més a més, ha assegurat, “amb aquesta nova línia hem volgut evitar que tot el nucli familiar s’haja de traslladar a la costa, evitant així també minve de població a l’interior provincial”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari