La Diputació busca els millors projectes de renovació urbana amb ceràmica de Castelló

El diputado de Promoción Cerámica ha presentado esta mañana a los equipos de arquitectura interesados en formar parte del CRU los detalles de la cuarta edición

La Diputació busca els millors projectes de renovació urbana amb ceràmica de Castelló
15/04/2021 -

La Diputació de Castelló ha activat hui tota la maquinària del Concurs de Regeneració Urbana (CRU IV) amb l’obertura del període de presentació de projectes de rehabilitació urbana amb ceràmica castellonenca. El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, així ho ha fet saber a tots els equips d’arquitectura que, aquest matí, han participat en la jornada de presentació de la quarta edició del certamen. La data màxima per a l’entrega dels dossiers finalitza el dimecres 14 de juny i s’haurà de tramitar a través de la seu electrònica.

Huguet ha informat els assistents que «des de ja mateix» poden consultar al web de la Diputació la selecció dels 38 espais municipals que aspiren «a rejovenir-se amb les bondats de la ceràmica aplicada en l’àmbit urbà». En el mateix lloc web es troba dipositada tota la documentació tècnica necessària «perquè els equips de treball comencen a fer volar la seua imaginació i projecten actuacions ambicioses que, a banda de millorar estèticament l’entorn i la seua usabilitat, servisquen per a promocionar la ceràmica urbana fora de casa nostra».

El responsable de l’àrea de Promoció Ceràmica anticipa «un rècord de participació» en aquesta edició auspiciat per l’important augment de localitzacions presentades pels ajuntaments de la província. «Mai havíem rebut tantes propostes municipals ni havíem atés tantes telefonades de grups interessats en participar-hi».

El jurat dels premis dictarà el veredicte a finals del mes de juny amb la designació dels dos projectes guanyadors, la construcció dels quals serà assumida per la mateixa Diputació a càrrec del pressupost de 2022. L’assignació es mantindrà en 400.000 euros a dividir entre ambdues iniciatives.

Per la seua part, l’acte d’entrega dels reconeixements se celebrarà a principis de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari