La Diputació i el CEEI renoven la seua aliança per a promoure projectes innovadors a l'interior de la província

La Diputació i el CEEI renoven la seua aliança per a promoure projectes innovadors a l'interior de la província
27/01/2021 -

El president de la Diputació i el president del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló, Alfredo Cebrián, ha coincidit en la necessitat de renovar la seua aliança i continuar sumant esforços per a impulsar projectes innovadors a l’interior de la província de Castelló que permeten crear oportunitats de negoci i fixar població al territori. Així ho han posat de manifest en la trobada que tots dos han mantingut al Palau de les Aules, en el qual també ha participat el director del CEEI, Justo Vellón.

José Martí considera que “amb l’emergència sanitària provocada per la pandèmia s’ha produït un cert canvi de paradigma que, si ho sabem aprofitar, pot suposar una interessant oportunitat en l’àmbit rural, perquè s’està detectant l’interés de determinats professionals que optarien per viure en un entorn més saludable si es donaren les condicions necessàries per a poder desenvolupar els seus projectes laborals”.

En semblants termes s’ha pronunciat el president del CEEI, Alfredo Cebrián, qui ha destacat que “és necessari romandre en contacte permanent amb els pobles, escoltant les seues gents, per a conéixer les seues inquietuds i necessitats, a fi de poder-los prestar l’ajuda necessiten”. Segons ha explicat, “cal fer un bon ús de la tecnologia existent i saber canalitzar i coordinar el les bones idees i l’excel·lent producció que sorgeixen del territori”.

És una tasca que el president Martí ha qualificat de “vital” i que “requereix de la superació de la bretxa digital, una senda per la qual les administracions hem de continuar avançant”.

Respecte a la comercialització de productes com els que s’engloben sota la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ i altres que sorgeixen del territori, Alfredo Cebrián ha incidit en “la importància de vincular-los a la província de Castelló” per a evitar possibles imitacions i el risc de competència deslleial.

Tant Martí com Cebrián han mostrat la seua disposició a continuar col·laborant a través del projecte d’acceleració d’empreses Órbita o d’impuls de projectes emprenedors Move Up, així com altres vies que puguen sorgir en el futur. Sobre aquest tema, cal tindre en compte que la Diputació és una de les entitats associades al CEEI, juntament amb empreses, sindicats, la Generalitat Valenciana i la Universitat Jaume I.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari