La Diputació liderarà la presència provincial a Cevisama amb un estand perquè els municipis presenten els seus projectes

José Martí aspira a que por cada euro invertido en la cita se multipliquen los beneficios para las localidades del clúster cerámico

La Diputació liderarà la presència provincial a Cevisama amb un estand perquè els municipis presenten els seus projectes
29/11/2021 -

La Diputació de Castelló liderarà del 7 a l’11 de febrer de 2022 la presència municipal de la província a Cevisama amb un estand obert en què cada ajuntament amb tradició ceràmica podrà presentar a inversors els seus projectes de creixement i posicionament industrial.

Després de l’adjudicació del disseny i muntatge de l’estand, que tindrà una extensió útil de 75 metres quadrats, l’àrea Promoció Ceràmica ha començat a treballar en l’elaboració de la programació que nodrirà aquest espai durant la celebració de la fira. Hui mateix, el diputat Ximo Huguet ha reunit representants de totes les localitats del clúster ceràmic per a explicar-los el funcionament de l’estand i estructurar les propostes d’activitats que es desenvoluparan al llarg de la setmana.

El president de la Diputació, José Martí, qui s’ha involucrat des d’un primer moment en la promoció interna i externa del sector, ha assenyalat que l’objectiu de la presència de corporació a Cevisama «és servir de paraigua» i dotar tots els municipis ceràmics castellonencs d’un espai on poder mostrar a inversors el seu potencial industrial i facilitar-los el tancament d’acords que impulsen el creixement econòmic i social». «Hem de sumar per a fer d’aquesta província més pròspera», ha indicat.

Martí ha remarcat que des de la Diputació es continuarà donant suport al sector «i reivindicant per tot arreu l’esforç, el talent, la qualitat i l’ADN innovador de la ceràmica castellonenca».

Al llistat d’activitats que aporten els ajuntaments locals s’afegiran les presentacions dels projectes relacionats amb la ceràmica que impulsarà la corporació provincial al llarg del pròxim any. Serà el cas del Concurs de Regeneració Urbana (CRU) o els premis ‘Som Ceràmica’ a la innovació en productes ceràmics d’aplicació urbana i ‘Ceràmica en Cru’, d’escultura.

A banda del bloc d’activitats, la Diputació facilitarà un espai on els consistoris podran col·locar informació sobre els parcs industrials de cada municipi per a facilitar el seu coneixement. «Volem que per cada euro invertit per aquesta casa el retorn es multipliquen els beneficis de tots i cadascun dels pobles representats». «Tenim el lideratge a nivell mundial de les empreses taulelleres de Castelló i la Diputació estarà sempre ací per a garantir-ho».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari