La Diputació oferta cursos gratuïts de tecnologia ecològica i digital en els centres CEDES

La Diputació oferta cursos gratuïts de tecnologia ecològica i digital en els centres CEDES
26/10/2021 -

L’àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló ha organitzat cursos gratuïts en el mes de novembre de tecnologia ecològica i digital en els centres CEDES.

El diputat de l’àrea, Pau Ferrando, ha assenyalat la importància de realitzar aquestes formacions «a l’abast de persones en situació de desocupació, pimes i autònoms de la província per a seguir creixent professionalment».

Entre les formacions destaquen, en format presencial, «Facturació i gestió comptable per a pimes» (CEDES Vall d’Alba), «Operador de carretons elevadors» (CEDES Llucena). En línia «Aprendre a dissenyar el teu propi CV en Canva» (CEDES Albocàsser), i «Formació de cures a persones dependents (CEDES Albocàsser).

Per a persones emprenedores i autònoms, es realitzaran en format online «Coaching emocional per a emprendre (CEDES Vall d’Alba), «Tècniques per a crear les teues primeres vendes» (CEDES Sogorb) i «Ferramentes digitals per a millorar la productivitat» (CEDES Morella).

Finalment, per a pimes, es realitzaran els tallers «Creativitat i nous models de negoci en empreses consolidades» (CEDES de Morella i Vall d’Alba), «Campament digital per a dones empresàries» (CEDES Vall d’Alba), «Ferramentes per a analitzar el resultat de les campanyes de marketing digital» (CEDES Sogorb) i «Jornada Econòmica circular i aprofitament de residus en l’empresa», en format digital.

Aquests cursos s’emmarquen dins de l’Estratègia provincial biennal per al Foment de l’Ocupació, Emprenedoria i la Promoció Econòmica 2022-2023.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari