El confinament fa créixer el sector dels Grow Shop a Espanya

El confinament fa créixer el sector dels Grow Shop a Espanya
10/07/2020 -

El confinament ha fet que el món sencer es paralitze. Aquest virus del qual poc se sap, ha irromput de manera que ha desquadrat els plans de tots els ciutadans. Els objectius de les empreses i del sector turístic i la vida en general ha fet un gir inesperat. Aquests mesos que hem passat a casa han sigut diferents en molts aspectes i han donat peu a valorar altres coses i a gaudir d’altres menesters, als quals estàvem poc acostumats. El confinament ha fet que també puguen créixer sectors com el dels Grow Shop a Espanya. Us comptem en què consisteix en aquest post.

Què és un Grow Shop?

Grow Shop significa “botiga de cultiu”. Es tracta d’establiments dedicats a assessorar i vendre productes relacionats amb el cultiu de cànnabis. Aquest tipus de negoci és legal i en ell es venen tota mena d’accessoris i aparells per a dur a terme el cultiu tant interior com exterior d’aquestes llavors.

Aquest tipus de botigues són cada vegada més populars i han anat proliferant per tot el territori i el seu creixement és molt positiu. I és que tot ha canviat en el cultiu de la marihuana. Actualment s’estima que existeixen uns 20 grans distribuïdors i 1.000 grow shop a Espanya. Molts són els productes terapèutics que s’han creat per a alleujar uns certs dolors i símptomes que el cànnabis és capaç d’atenuar.

Tant ha crescut, que a més de tindre el negoci en locals comercials, les llavors de cànnabis es poden comprar en línia, ací podràs trobar un catàleg d’allò més competitiu a nivell de preu i qualitat.

Existeix un catàleg molt ampli en el qual podràs trobar milers de varietats. Les llavors són rebudes per aquests negocis diàriament i s’emmagatzemen per un temps mínim. Per això es garanteix la màxima frescor, complint amb totes les normes de seguretat, tant en el transport com en el magatzematge i enviament.

Aquest tipus de llavors es poden aconseguir en un grow shop en línia amb descomptes fixos d’un 10%, arribant fins al 20% en algunes ocasions. A més de realitzar aquestes promocions, aquestes pàgines online obsequien els seus clients amb alguns regals.

Es tracta d’un grow shop en el qual s’assessora el client, es faciliten totes les recomanacions perquè l’elecció de les llavors siga la més adequada possible. Existeixen milers de ceps diferents i el seu número augmenta a un ritme vertiginós, per això a vegades pot ser difícil fer decidir-se per l’una o l’altra o una altra varietat.

Durant el confinament han sigut molts els moments que hem passat a casa, buscant alternatives per a gaudir del temps en família, amb la parella, amb els companys de pis o en soledat.

A més, aquesta situació extraordinària de confinament ha fet que la gent siga més propensa a les compres via internet fent que augmente la demanda de productes en els grow shop.

Els efectes i usos de la marihuana van més enllà dels merament lúdics. Ja s’han pogut demostrar moltes de les seues propietats mèdiques i això també contribueix a l’auge. El cànnabis posseeix propietats excepcionals per a tractar múltiples malalties i obtenir un resultat positiu després del seu ús.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari