El Consell Jurídic Consultiu dicta que Reciplasa podria prorrogar 45 mesos el contracte amb l’empresa concessionària en cas de necessitat

El Consell Jurídic Consultiu dicta que Reciplasa podria prorrogar 45 mesos el contracte amb l’empresa concessionària en cas de necessitat
14/09/2022 -

El consell d’administració de l’empresa pública per a la gestió de residus urbans de la zona centre de la província de Castelló, Reciplasa, va rebre un informe sol·licitat per la mateixa entitat al Consell Jurídic Consultiu en què es fixa en tres anys i nou mesos el màxim prorrogable del contracte amb l’UTE que gestiona la planta de tractament d’Onda. Ignasi Garcia explica que “la relació legal entre la unió d’empreses i Reciplasa finalitza en 2024. El consell d’administració va decidir fer una consulta per saber si es podia allargar aquest contracte i compensar amb les inversions que marca el Projecte de Gestió. Una vegada rebuda la resposta del Consell Jurídic Consultiu, la direcció de Reciplasa ha decidit posar-se a treballar en el full de ruta per a les licitacions”.

Garcia ha indicat que “ja hem encomanat a la gerència de Reciplasa que en el pròxim consell d’administració es presente un pla per a portar a terme totes les licitacions necessàries tant per al nou contracte de gestió de la planta com per a les noves inversions que marca el Projecte de Gestió aprovat”. Amb açò, l’empresa pública vol continuar amb les inversions de millora de la planta d’Onda que estan xifrades en 40 milions d’euros i solucionar amb previsió la finalització d’un contracte que té caducitat en maig del 2024.

“La resolució del Consell Jurídic Consultiu sí que felicita l’empresa pública per l’argumentació jurídica que es proposa, però explica que ens hem d’adaptar a la nova regulació malgrat que el contracte es va fer amb una altra legislació en vigor. No obstant això, aquesta consulta ens ha servit per a saber que tenim les esquenes cobertes de cara a possibles eventualitats que puguen sorgir en les licitacions administratives i que el servei continuarà donant-se malgrat tot”, conclou el president de Reciplasa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari