Ferrando defensa el compromís de la Diputació amb les empreses de la província a Innovatossals

El diputat provincial assenyala que “la innovació del nostre sistema productiu haurà d’alinear-se amb els objectius de sostenibilitat i digitalització de la Comissió Europea”

Ferrando defensa el compromís de la Diputació amb les empreses de la província a Innovatossals
27/10/2020 -

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha inaugurat hui les jornades d’innovació ‘Innovatossals’ junt amb la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, al Parc Tecnològic i Empresarial (Espaitec) de l’UJI. L’activitat, que celebrarà una segona sessió el pròxim dimarts 3 de novembre, es troba en el marc de l’octava edició del Castelló Global Program, organitzat per l’Espaitec amb el cofinançament de la Diputació de Castelló.

El suport de la institució a l’esdeveniment té per objectiu «fer de les empreses de les nostres comarques una referència a través de la innovació i la reflexió estratègica», en paraules de Ferrando. El diputat de Promoció Econòmica ha assenyalat també que amb aquesta iniciativa «estem reforçant l’objectiu de la Diputació de combatre el repte demogràfic dels municipis de l’interior».

«La crisi generada per la pandèmia requerix que les administracions reforcem les vies de col·laboració entre els agents de l’ecosistema innovador valencià per afavorir la consolidació d’un nou teixit productiu en tot el territori que dinamitze l’economia des d’allò local fins al global». Una tasca que, segons el diputat, haurà d’estar «alineada amb les prioritats de la Comissió Europea per a la reconstrucció: el foment de la sostenibilitat i la digitalització».

Enguany, les jornades s’han adaptat al format telemàtic per adequar-se als requeriments sanitaris i per afavorir la participació tant dels i de les especialistes en innovació de les empreses de la província com de les expertes i experts de les diverses corporacions de prestigi internacional que hi intervenen, com és el cas d’Airbus, Talgo, IBM, Asti, Innoget, Bosch-Balay, Grupo Premo i Google, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari