Ferrando presenta el Pla de Digitalització de la Diputació de Castelló a empreses, autònomes i cooperatives

Ferrando presenta el Pla de Digitalització de la Diputació de Castelló a empreses, autònomes i cooperatives
19/05/2021 -

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha presentat hui el Pla de Digitalització de la Diputació de Castelló a una vintena de representants d’empreses i cooperatives, així com a persones autònomes amb seu fiscal a la província.

Ha sigut a través d’una reunió en línia en la qual s’han donat a conéixer les característiques d’aquesta convocatòria de subvencions destinades a incentivar i promoure la transformació digital dels negocis de les comarques de Castelló mitjançant la incorporació de noves tecnologies que contribuïsquen a enfortir la seua competitivitat i productivitat, així com a augmentar la seua capacitat de comercialització i de modernització d’estratègies de comunicació i venda.

Ferrando ha subratllat que aquest pla és «la resposta ràpida i contundent de la Diputació de Castelló a les necessitats de transició digital del nostre teixit empresarial, tal com marquen les directrius europees, especialment arran de la pandèmia, que va condicionar l’activitat de moltes entitats».

Igualment, el diputat ha volgut destacar que es tracta d’una acció de «consens polític» en què s’han tingut en compte totes les veus representades a la institució supramunicipal, amb el «clar objectiu de crear un pla ajustat a les demandes de les afectades, especialment dels xicotets negocis que sostenen l’ocupació i l’economia a les zones més despoblades».

El Pla de Digitalització compta amb un pressupost de 300.000 euros que es destinaran a dues línies d’acció amb què els i les sol·licitants podran cobrir les inversions en despesa corrent o inventariable fins a un màxim de 8.000 euros. La baremació d’adjudicacions tindrà especialment en compte a les empreses amb menys nombre de personal i que es localitzen en municipis amb risc de despoblament.

Els interessats a concórrer en aquest procediment podran presentar les seues sol·licituds fins al 14 de juny per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació Provincial de Castelló, a l’enllaç https://dipcas.sedelectronica.es/.

Les bases poden consultar-se ací: https://www.dipcas.es/va/subvencions.html?f=11969

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari