El sector del transport de viatgers trasllada a José Martí la gravetat de la crisi que travessa per la Covid-19

El president de la Diputació rep a representants de petites empreses autobusos de la província que insten l’adopció de mesures «urgents, potents i extraordinàries»

El sector del transport de viatgers trasllada a José Martí la gravetat de la crisi que travessa per la Covid-19
15/06/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut a representants d’empreses provincials de transport de viatgers que han exposat la greu situació per la qual està travessant el sector arran de la pandèmia sanitària originada per la Covid-19. Segons han explicat, es tracta d’una crisi «mai viscuda amb anterioritat, a conseqüència del cessament de l’activitat en els col·legis i el turisme», que probablement tindrà «una lenta i llarga recuperació».

Són petites empreses que posen de manifest que «urgeix buscar mecanismes per a la supervivència del sector» i sol·liciten «una acció directa i decisiva de les administracions públiques, entre elles, de la Diputació Provincial de Castelló». Davant la gravetat de la situació, insten l’adopció de mesures «urgents, potents i extraordinàries que ajuden a mitigar les conseqüències econòmiques i laborals ocasionades per alerta sanitària».

El president de la Diputació ha agraït la visita dels empresaris del transport de viatgers, «un sector bàsic en una província com la nostra que ajuda a generar activitat econòmica als pobles». «Entre tots», ha dit, «hem de treballar perquè les excursions que porten vida als municipis més xicotets continuen sent una realitat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari