Quin horari té El Corte Inglés de Castelló aquest 24 de desembre?

Els centres comercials i supermercats tenen horari especial aquest dissabte per la celebració de la Nit de Nadal

Quin horari té El Corte Inglés de Castelló aquest 24 de desembre?

A poques hores de la celebració de la Nit de Nadal, les cues en els supermercats i centres comercials són llargues per a fer-se amb les últimes compres d’ingredients i regals de Nadal. Per això, els xicotets comerços i grans superfícies modifiquen la seua obertura per a facilitar la compra per a gaudir de les festes i són molts i moltes els qui es pregunten quin horari té El Corte Inglés de Castelló aquest 24 de desembre.

L’emblemàtic centre comercial del passeig de Morella de la ciutat de Castelló tindrà un horari especial aquest dissabte, 24 de desembre, en el qual se celebra la Nit de Nadal. Tal com ha anunciat la companyia, obrirà de 10.00 a 20.00 hores.

D’aquesta manera, El Corte Inglés de Castelló avança la seua hora de tancament, que serà l’habitual aquest divendres previ a la festa, és a dir, de 10.00 a 22.00 hores.

Encara que alguns diumenges són oberturables amb motiu de la campanya de Nadal, aquest diumenge el centre comercial no obrirà les seues portes per a més compres o devolucions, ja que, a més, el 25 de desembre sempre és festiu a Espanya. Per aquest motiu, caldrà esperar al dilluns 26 per a tornar en el seu horari habitual (de 10.00 a 20.00 hores).

Compres d’última hora

Amb aquest horari, El Corte Inglés de Castelló avança la seua hora de tancament per a facilitar que els seus treballadors i treballadores gaudisquen d’aquesta nit tan especial, però serà la gran superfície que més tard tancament, per la qual cosa encara donarà marge per a compres d’última hora.

I és que supermercats com Mercadona, Consum, DIA, Lidl o Carrefour avançaran també el seu horari de tancament entre les 18.30 i les 19.30 hores. Pots consultar l’horari de cadascun en el següent enllaç.

El Corte Inglés de Castelló de la Plana es troba en el passeig de Morella, número 1.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari