Martí celebra les bones expectatives d'ocupació hotelera del pont i activa noves accions promocionals

Les zones rurals aconseguiran aquests dies un 95% d’ocupació, la qual cosa confirma la tendència a l’alça del sector

Martí celebra les bones expectatives d'ocupació hotelera del pont i activa noves accions promocionals
30/10/2021 -

La província de Castelló arranca el pont de Tots Sants amb «bones expectatives» quant a pernoctacions es refereix. Des del Patronat de Turisme es treballa en una previsió d’ocupació hotelera a la costa del 85 per cent, una xifra que encara creix més als establiments de l’interior. «Les zones rurals assoliran aquests dies un 95 per cent d’ocupació, el que confirma la tendència a l’alça del sector que vam veure el passat 9 d’Octubre i que ens fa ser encara més optimistes davant el pròxim pont de la Constitució», ha destacat el president, José Martí.

«Tot i que encara cal ser prudents, això no impedeix que anem recuperant a poc a poc la tan esperada normalitat. Viatjar és segur i estem oberts a rebre nous visitants que aporten riquesa i oportunitats a la nostra terra».

El viatjant que pernocta a Castelló és, majoritàriament valencià, però també és destacable l’arribada de turistes d’altres comunitats autònomes espanyoles. A fi d’atraure’n més, des del Patronat Provincial de Turisme s’ha programat durant tot el mes de novembre set accions promocionals, tant dins com fora d’Espanya, per a atraure nous visitants a les comarques de Castelló. És el cas de la presència, aquest mateix cap de setmana, de la província a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, la més gran i antiga del país. Aquesta coincidirà en dates amb la participació a la ‘World Travel Market’ de Londres, centrada més en l’àmbit professional, però en la que s’espera obrir contactes amb operadors de viatges per a vendre Castelló com a destí turístic d’experiències «en un país emissor tan important com el Regne Unit». «La nostra missió és obrir la província a noves oportunitats que impulsen la recuperació econòmica, per això ni parem ni descansem en temporada baixa en el nostre objectiu d’incrementar el nombre de visitants que cada any decideixen conéixer-nos», ha afegit el president.

A partir del dia 7 de novembre, la gastronomia provincial serà la protagonista de ‘Gastrónoma’, la gran gastronòmica de la Comunitat Valenciana. En ella estarà present la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ amb representació de productors locals de tota la província. El dia 9 també s’habilitarà al Port de Castelló un punt d’informació turística per a presentar als creueristes provinents del vaixell ‘Amera’ l’oferta de la província. A partir del dia 12 la parada serà a la fira ‘València Bike’.

Durant la segona quinzena del mes de novembre, la Diputació viatjarà fins a les fires de turisme de Valladolid i Saragossa amb tot l’arsenal turístic de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari