Martí destaca que les connexions aèries amb Londres i Dublín converteixen a Castelló en un destí atractiu en el mercat britànic

Martí destaca que les connexions aèries amb Londres i Dublín converteixen a Castelló en un destí atractiu en el mercat britànic
07/11/2022 -

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, encapçalen la delegació del Patronat Provincial de Turisme en la World Travel Market de Londres, que s’encarrega de promocionar la província com a destinació turística, ara que amb l’obertura d’una nova línia amb Dublín l’aeroport de Castelló ja compta amb tres connexions amb les illes britàniques.

Segons ha explicat el president, el Patronat està intensificant les accions promocionals en aquests mercats «amb la intenció d’incrementar el nombre de turistes britànics que ens visiten al llarg de l’any» perquè «les noves connexions potencien la marca Castelló i ajuden a enfortir la diversificació que volem donar-li al turisme provincial: el sol i platja com un referent importantíssim, però també la gastronomia i el cicloturisme». Creu a més que «són elements molt eficaços per al trànsit cap a la desestacionalització».

El president considera que el clima i les carreteres fan especialment atractives les comarques de Castelló per als amants de l’esport a l’aire lliure, i molt especialment, per als amants del cicloturisme».

Per part seua, la diputada de Turisme, Virginia Martí, ha incidit en el fet que la presència en la fira de Londres «respon a l’estratègia que es va desenvolupant des del Patronat Provincial de Turisme per a incrementar en Castelló el nombre de turistes de fora d’Espanya, que ara és del 20%».

Contactes amb turoperadors

La World Travel Market de Londres, com a trobada de referència del sector turístic a Europa, ofereix un excel·lent marc per a l’establiment de relacions amb operadors turístics internacionals. Per això, la delegació castellonenca ha aprofitat el fòrum per a mantindre reunions amb diferents operadors a fi d’incrementar la presència internacional dels productes turístics de Castelló i potenciar el desenvolupament d’aliances estratègiques amb empreses de la província. Entre aquests operadors es troben Tour10, Jet2holidays, o Expedia.

Agenda institucional

Tant en el marc de la programació de la fira com en actes paral·lels, la delegació provincial ha participat en una intensa agenda institucional, acompanyant al president de la Generalitat, Ximo Puig, i al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en la visita a l’estand de la Comunitat. També ha assistit a la recepció oficial de l’ambaixador d’Espanya a Londres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari