Martí recolza la reivindicació d'intensificar el ritme de les obres del Corredor Mediterrani

Martí recolza la reivindicació d'intensificar el ritme de les obres del Corredor Mediterrani
12/11/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, espera que «el Govern d’Espanya accelere el procés de construcció del Corredor Mediterrani, una vegada iniciada la recuperació econòmica gràcies a l’èxit del programa de vacunació». En la seua opinió, «la bona evolució de la pandèmia ha de jugar a favor d’un projecte que ha avançat amb massa lentitud durant l’última dècada, i que ja no es pot demorar més». «Ha arribat el moment», assegura, de «donar l’espenta definitiva, perquè fer-ho o no condicionarà de manera significativa en els pròxims anys la realitat econòmica de tota la franja mediterrània».

Martí comprén i recolza la preocupació del President Puig, els empresaris i el conjunt de la societat civil per la lenta evolució del procés constructiu d’aquest projecte que «és vital per a la província de Castelló» perquè «la nostra capacitat de resistència i resiliència enfront de futures crisis serà molt major una vegada que el Corredor estiga finalitzat».

Per al president de la institució provincial «el que ara toca és posar-se a la feina i no perdre ni un sol minut perquè estan estan en joc moltes oportunitats de prosperitat i creació de llocs de treball». Per això, anima al Govern a reactivar «aquest projecte estratègic de país».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari