Motorocasión Castelló ajuda l'economia local en superar les seues expectatives de venda

La entrega de la donación por parte de Motorocasión Castelló

Motorocasión Castelló ajuda l'economia local en superar les seues expectatives de venda
23/07/2019 -

Per cinqué any consecutiu, Motorocasión Castelló, la Fira Provincial del Vehicle d’Ocasió, celebrada del 6 al 9 del passat mes de juny en Recinte Castelló, ha superat les expectatives, aconseguint el seu màxim històric en registrar un volum de negoci de més de 6,5 milions euros, la qual cosa suposa un increment del 9,8% respecte a les xifres de 2018. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha presentat el balanç final d’aquesta última edició juntament amb el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón.

Donate ha donat l’enhorabona als organitzadors per aconseguir resultats “tan positius” i ha assenyalat “la consolidació i la repercussió del certamen en l’àmbit provincial i el seu paper destacat en la recuperació d’un sector clau per a Castelló”. A més, l’edil no ha volgut deixar passar l’oportunitat de destacar “el suport que el consistori dóna a aquest tipus d’esdeveniments que impulsen l’economia local”.

Així mateix, coincidint amb la presentació s’ha fet lliurament de la donació econòmica que s’emmarca dins de la iniciativa solidària que des de fa quatre anys duen a terme conjuntament l’organització i les empreses expositores que desitgen participar. En enguany 2019, l’associació AFA Castelló ha rebut un xec per valor de 3.875 euros. El president de l’entitat, Emilio Marmaneu, ha volgut aprofitar aquesta roda de premsa per a agrair al sector de l’automòbil “la seua acció solidària i la seua bona voluntat”.

El certamen, que enguany comptava amb la major superfície expositiva fins hui, va tancar les seues portes amb un total de 407 cotxes venuts. A aquesta xifra se li han sumat posteriorment totes aquelles operacions iniciades en la fira però que es van concretar en les instal·lacions de les empreses expositores al llarg dels 15 dies següents, aconseguint els 418 vehicles totals venuts i un increment d’un 6,1% respecte al mateix valor registrat en 2018.

En quant al preu mitjà dels cotxes entregats, enguany ha sigut de 15.885 euros, també lleugerament superior al de l’any passat, la qual cosa ha permés generar 6.640.090 milions d’euros de volum de negoci enfront dels 6.048.940 milions de 2018. Aquesta xifra passa a convertir-se en la més alta registrada en totes les edicions del certamen castellonenc.

Per part seua, el director de Motorocasión Castelló ha mostrat la seua sorpresa pels resultats obtinguts, ja que “les xifres registrades superen totes les nostres expectatives, sobretot en un moment com l’actual, en el qual el mercat automobilístic porta diversos mesos encadenant caigudes de les vendes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari