El programa 'Move Up! Emprén amb èxit' celebrarà al maig la seua sisena edició després d'impulsar més de 120 projectes

El programa 'Move Up! Emprén amb èxit' celebrarà al maig la seua sisena edició després d'impulsar més de 120 projectes
24/03/2021 -

El Saló de Plens de la Diputació de Castelló ha acollit hui dimecres l’acte de presentació de la sisena edició del programa d’emprenedoria ‘Move Up! Emprén amb èxit’, a través del qual la institució provincial i CEEI Castelló impulsen els projectes de persones emprenedores i joves empreses mitjançant accions dirigides a la posada en marxa i desenvolupament de noves idees de negoci.

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, i el director de CEEI Castelló, Justo Vellón, han presentat la convocatòria, ja publicada en el BOP, i que es dirigeix a persones que tinguen una idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-lo dins d’un ecosistema emprenedor, així com a empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació. Les sol·licituds per a participar poden presentar-se fins al 6 d’abril.

En Move Up!, els participants obtindran formació en àrees fonamentals per al desenvolupament dels seus projectes, a més de comptar amb assessorament, tutorització i mentoring. Les sessions de formació començaran el 17 de maig i finalitzaran el 8 d’octubre, i com l’any passat el seu format serà presencial o en línia, pivotant d’un a l’altre d’acord amb l’evolució de les restriccions per la pandèmia. En aquesta edició es continua comptant com a col·laboradors que fan possibles els premis a Declarando, Blast Off Partners, Mirada i Pixel.com. Així mateix, també col·laboren estretament amb el programa Secot i Universitat Jaume I.

El diputat Ferrando ha indicat que la província de Castelló “s’enfronta a un repte de futur molt important després de la pandèmia”. Per aquesta raó, “el talent emprenedor i les idees de negoci innovadores”, ha dit, “mereixen el suport institucional que ofereix, en aquest cas, la Diputació de la mà de CEEI Castelló, que posa a la disposició de les persones candidates al programa un know how privilegiat de professionals que els acompanyaran en el procés de consolidació primària del seu negoci”.

Per part seua, Vellón ha subratllat que “qualsevol iniciativa empresarial és un repte que requereix decisió i tenacitat per a fer front a les dificultats, i quan fructifica, guanyem tots, tant en termes de creació d’ocupació com en la qualitat de vida de les nostres poblacions”. Així mateix, el director de CEEI Castelló ha recordat que tres dels projectes obtindran ajudes econòmiques d’entre 1.000 i 3.000 € per a la posada en marxa de l’empresa o bé per a la consolidació de la mateixa en el cas d’empreses ja creades: “el nostre desafiament, un any més, és que tots guanyen i la província isca reforçada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari