La novena edició del Castelló Global Program per la innovació impulsarà més empreses en les pròximes setmanes

La novena edició del Castelló Global Program per la innovació impulsarà més empreses en les pròximes setmanes
14/04/2021 -

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha presentat aquest matí la novena edició del Castelló Global Program junt amb el vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria a la Universitat Jaume I de Castelló, David Cabedo, i el Gerent de la Fundació General de l’UJI i director d’Espaitec, Juan Antonio Bertolín.

L’objectiu del CGP és millorar la capacitat de creixement i la competitivitat del teixit empresarial provincial, injectant innovació i nous processos en l’activitat diària de qualsevol empresa participant. Per a tal finalitat, ofereix formació especialitzada i mentorització personalitzada de manera gratuïta i adaptada a les necessitats específiques de cada cas.

Ferrando confia en la bona acollida del programa i ha defensat la implicació de la Diputació de Castelló en la transferència de coneixements cap al teixit empresarial provincial. «Innovar hui és pensar en un futur més sostenible, en un territori més cohesionat i digitalitzat i sense risc de despoblament i, per això, oferim de manera continuada assessorament i formació adaptada als temps que estem vivint a través dels centres CEDES i de programes com el CGP».

En les pròximes setmanes se seleccionaran nou companyies amb seu a les comarques de Castelló i una facturació mínima de 25.000 €, «amb ganes d’innovar i de créixer, és a dir, disposades a portar el seu projecte al següent nivell a través de la innovació i la planificació estratègica», ha destacat Cabedo, qui ha informat també que el CGP pot resultar d’interés per empreses de recent creació que necessiten suport en l’elaboració del pla de creixement; empreses consolidades en cerca d’innovació i acceleració; i empreses familiars interessades a fer una reflexió estratègica en el seu canvi generacional.

Per la seua banda, Bertolín ha detallat que la novena edició de Castelló Global Program, d’acord amb la situació actual sanitària, tornarà a desenvolupar-se en modalitat en línia, amb una metodologia adaptada i incrementant el valor afegit del programa. Amb això, ha argumentat, «es facilitarà la participació d’empreses de tots els punts geogràfics de la província, especialment de l’interior, que podran accedir a les 100 hores de formació sense haver de desplaçar-se fins a Castelló de la Plana».

Bertolín també ha introduït les principals novetats d’enguany, que se centren en un nou programa formatiu, nous docents, l’impuls al Club d’Empreses CGP i el llançament de la primera Escola de Business Angels CGP. En la part formativa, s’han optimitzat els mòduls formatius per a acostar totes les àrees de l’empresa al creixement i la innovació, afermant el mòdul específic de generació d’innovació amb metodologies Design Thinking. Quant a l’Escola de Business Angels CGP, és la principal aposta de l’organització per a aquesta nova edició, per a aportar tant a actuals com a futurs inversors d’empreses consolidades o startups de la província de Castelló formació en el procés d’inversió afavorint les eines per a la creació d’una comunitat d’inversors.

El termini d’inscripcions d’aquest programa de creixement empresarial, que promouen conjuntament la institució provincial i Espaitec i pel qual han passat ja 77 entitats de 16 sectors d’activitat econòmica diferents procedents de 30 municipis de la província, romandrà obert fins al divendres 30 d’abril a través del formulari en línia al web www.castellonglobalprogram.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari