La cinquena edició de 'Move Up! Emprén amb èxit' comença amb format semipresencial per la Covid-19

La cinquena edició de 'Move Up! Emprén amb èxit' comença amb format semipresencial per la Covid-19
07/09/2020 -

La cinquena edició del programa ‘Move Up! Emprén amb èxit’, impulsat per CEEI Castellón i la Diputació, ha fet els seus primers passos aquest matí al Saló de Recepcions del Palau Provincial, on s’ha dut a terme l’acte d’inauguració de la mà del director del centre, Justo Vellón, i del diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando. En una edició condicionada per l’impacte de la pandèmia, el programa es desenvoluparà en un format que combinarà la presencialitat amb les sessions a distància i comptarà amb la participació de 25 iniciatives empresarials d’Onda, Benicàssim, Castelló, la Vall d’Uixó, Oropesa, Nules, Morella, Catí i Culla.

El diputat Pau Ferrando ha agraït al personal de l’àrea el treball realitzat al costat del CEEI, així com a les empreses mentores i col·laboradors que han fet possible el llançament del programa «en aquest any incert». A més, Ferrando ha felicitat les persones seleccionades perquè «la qualitat dels seus projectes albira la diversitat del talent que resideix en aquesta part del territori». «És en moments adversos quan l’esperit emprenedor dóna els seus millors fruits i ara el necessitem per a aconseguir dinamitzar econòmicament, social i cultural les nostres comarques i preparar-les per als reptes del nostre present».

Per part seua, el director del CEEI Castellón, Justo Vellón, s’ha referit a la importància de comptar a la província amb «dones i homes emprenedors que tenen interessants idees de negoci o estan ja posant-les en marxa, en les seues primeres fases». Vellón ha destacat aquesta circumstància juntament amb el bagatge del programa: «l’experiència de quatre edicions és un aval més que suficient: Move Up! s’ha demostrat com un projecte útil per a aportar valor a les noves iniciatives empresarials que s’emmarquen al llarg de tota la província».

Per segon any consecutiu, 15 dels 25 projectes seleccionats estan dirigits per dones. Les i els responsables dels 25 projectes participaran en un intens programa de formació i optaran a aconseguir els premis de la convocatòria, aconseguits en anteriors edicions per empreses com Utopic Rooms, Momoven, D’Armela, Pandabox, SemanticBots, Tracks Maestrat, Imprime Tu Mundo 3D, La Casa de las Setas o Ruractiva. El programa, que culminarà el 18 de desembre, compta amb noves empreses col·laboradores com Declarando, Mirada, Blast Off Partners i Pixel.com, a les quals se suma la complicitat de Secot, ESIC, Universitat Jaume I i Espaitec.

Les participants rebran en els pròxims mesos una intensa formació en àrees fonamentals per al desenvolupament dels projectes, comptaran amb assessorament, tutorització i per part d’empresàries i empresaris amb experiència en l’activitat del projecte. Finalment, se seleccionaran els projectes o empreses guanyadores que rebran ajudes econòmiques (entre 1.000 i 3.000 €) per a la posada en marxa de l’empresa o bé per a la consolidació de la mateixa en el cas d’empreses ja creades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari