Turisme es bolca amb un Street Màrqueting de fidelització a València per a una primera temporada turística postpandèmia històrica

Turisme es bolca amb un Street Màrqueting de fidelització a València per a una primera temporada turística postpandèmia històrica
28/04/2022 -

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló desenvoluparà demà divendres i despús-demà dissabte sengles jornades d’intensa promoció en la via pública al costat de l’Estació del Nord i la Plaça de Bous de València, un dels enclavaments amb major afluència i trànsit de persones en la capital del Túria. Es tracta d’una acció de Street Màrqueting que es realitza per nové any consecutiu, en la qual segons el president José Martí, «tenim posades les millors expectatives perquè després de dos anys de pandèmia ens disposem a afrontar una temporada turística a ple rendiment, sense restriccions de cap mena, que confiem que siga històrica». Ha afegit que «Castelló està de tornada i disposada a mostrar a tothom la majestuositat de les seues platges i la bellesa del seu meravellós i divers interior». Martí explica que «emprenem una forta campanya de promoció en els nostres mercats habituals a través dels canals de comunicació nous i tradicionals, i també de manera presencial a València, província de la qual és originària la major part de les persones que ens visiten al llarg de l’any».

El Patronat Provincial de Turisme porta a la Street Màrqueting del carrer Xàtiva de València un estand de 24 metres quadrats, que romandrà obert en horari de matí i vesprada entre les 11.00 hores i 14.00 hores i entre les 17.00 hores i 21.00 hores. L’estand consta de sis carpes tipus haima retolades amb la marca turística de la província i imatges de diferents destins de les comarques de Castelló. Es tracta d’una acció promocional en la qual prendran participaran empreses i representants de les principals destinacions turístiques de la província per a donar a conéixer les seues ofertes, atractius, recursos i possibilitats de gaudi turístic.

En els diferents taulells, es disposarà informació turística d’empreses i municipis de la província que han confirmat la seua participació i que serà distribuïda entre els vianants.

Segons ha informat la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, aquesta acció de promoció compta amb la participació dels municipis d’Altura, Benicarló, Borriana, Castelló de la Pla, l’Alcora. Llucena, Matet, Montant, Orpesa i les localitats que s’agrupen baix l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat, Associació Plana de l’Arc, Mancomunitat de l’Alt Palància, Activem la Plana Baixa / Sud Castelló i Intermunicipal Maestrat Ànima Interior. A més, hi haurà participació de l’associació Tour&Kids.

La diputada s’ha referit a la «importància estratègica d’aquesta acció de promoció a València perquè segons les dades de 2020, el 38,65% de turistes que va rebre la província de Castelló procedien de la Comunitat Valenciana». Quant a les pernoctacions, «el 34,01% les realitzen persones de la nostra comunitat autònoma».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari