Ximo Huguet defensa la innovació i la formació com a eixos per a la recuperació econòmica de la província

El diputat de Promoció Ceràmica mostra el suport de la Diputació Provincial al sector en l’inici del Congrés de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre, que se celebra per primera vegada a la ciutat de Castelló

Ximo Huguet defensa la innovació i la formació com a eixos per a la recuperació econòmica de la província
26/10/2020 -

El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha defensat aquesta vesprada el paper de la innovació “com a part fonamental de l’èxit industrial castellonenc” amb motiu de la inauguració del LVII Congrés de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV). Huguet ha assegurat que “el nostre compromís amb el sector ceràmic no és un altre que donar tot el nostre suport a revaloritzar el taulell ‘marca Castelló’, per això hem posat a la disposició del sector els recursos necessaris per a, conjuntament, contribuir a la recuperació de la província”. Aquestes opinions les ha pogut compartir amb empresaris, tècnics i estudiants que han participat en la primera jornada de l’esdeveniment congressual.

Huguet s’ha mostrat “orgullós” de poder comptar a Castelló amb un congrés de tal magnitud i importància a nivell internacional i ha expressat el seu desig que “molt prompte torne a la nostra terra” perquè “no hi ha millor lloc que la província per a celebrar-ho. No sols som bressol del taulell i far de talent, sinó amb les dades a la mà som el major clúster ceràmic d’Espanya, líder a Europa i segon exportador del món”.

“Innovar i formar són la nostra millor garantia de que, apostant per ells, tindrem un futur brillant assegurat. Ara més que mai ho necessitem. La crisi serà menys crisi si la combatem junts”. Referent a això, ha manifestat la bona relació que existeix entre la Diputació i la SECV “com a part del nostre treball per a generar sinergies amb tota mena d’entitats públiques i privades que s’impliquen en la innovació ceràmica perquè el nostre sector cada dia siga més competitiu”.

L’esdeveniment, que se celebra a la Universitat Jaume I fins a aquest dijous 29, compta amb una variada programació d’activitats i simposis que tocaran totes les matèries d’interés i plantegen interessants idees de futur. “Des de la nostra col·laboració farem tot el possible perquè es consolide el creixement industrial de la província i que Castelló siga coneguda pel seu lideratge i innovació ceràmica. Recuperarem Castelló”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari