Nules amplia l'oferta formativa de l'FPA

Nules amplia l'oferta formativa de l'FPA
19/11/2020 -

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (FPA) de Nules segueix treballant per a consolidar l’oferta formativa a la que cada any hi ha més persones assistents. Així doncs, el mes passat van començar els diferents cursos de preparació per a les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, així com el curs de Preparació per a la Prova d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

Els cursos d’accés a Cicles Formatius tenen com a objectiu capacitar a l’alumnat per a superar aquestes proves i poder cursar a una formació que els ajudarà a aconseguir els seus objectius en el món laboral, tot i que la Formació Professional resulta ser l’oferta formativa amb major ocupabilitat.

Respecte al curs per a la preparació de la Prova d’Accés a la Universitat “és un curs que va començar a impartir-se fa quatre anys i que ja s’ha consolidat al Centre de Nules, augmentant cada any el nombre d’assistents i la satisfacció d’alumnat i professorat, aconseguint el curs passat un 100% d’aprovats”, comenta la regidoria d’Educació, Rosa Ventura.

D’altra banda, també han començat alguns dels cursos d’oci i temps lliure, relacionats amb l’activitat artística: Restauració i Personalització de Mobles, Pintura i Dibuix, Manualitats i Artesania, o Costura, entre altres. Aquests cursos tenen també una gran tradició a Nules, ja que responen a una important demanda de la població, que té així una oportunitat de desenvolupar la seua creativitat i habilitats manuals i artístiques.

Finalment, fa unes setmanes es va iniciar també el curs de Competències Digitals, enfocat a adquirir les habilitats digitals bàsiques per a moure’s amb seguretat pel món online.

La realització de tots aquests cursos i tallers compta amb totes les mesures per a la prevenció de la Covid-19 com ara la senyalització, la separació adequada, i dispensador de gel hidroalcohòlic que estan recollides en el Pla de Contingència elaborat pel Centre Municipal de FPA.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario