Nules promociona la clemenules en la campaña Bon profit

Nules promociona la clemenules en la campaña Bon profit
13/01/2022 -

L’Ajuntament de Nules vol posar en valor els productes autòctons i s’ha sumat a la campanya anomenada Bon Profit que promou la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana.

De fet, hui l’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban, han fet entrega a una representació de l’Associació de Mestresses de Casa de Nules de diferents lots amb productes d’origen valencià per a l’elaboració de diferents receptes que després es compartirà en les xarxes socials.

Així doncs, aquesta campanya compta amb la particularitat que des de l’Ajuntament de Nules s’ha volgut afegir clemenules al lot de productes que ha repartit la FVMP, «hem volgut aprofitar aquesta campanya per a promocionar també la nostra clemenules, per tant, a més dels ingredients com ara l’arròs de l’Albufera, el xocolate de Montserrat, o l’oli de la Jana a Nules s’ha afegit la clemenules», comenta la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban.

De manera que, ara les dones de l’Associació de Mestresses de Casa de la localitat gravaran un vídeo cuinant una de les receptes proposades per la FVMP en aquesta campanya i en el cas de ser seleccionades podran participar en la propera campanya Bon Profit.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario