Onda adjudica la rehabilitación de tres casas del casco histórico para cederlas a familias necesitadas por 335.000 €

El objetivo del gobierno municipal es crear un parque de viviendas sociales en colaboración con la Caja Rural de Onda

Onda adjudica la rehabilitación de tres casas del casco histórico para cederlas a familias necesitadas por 335.000 €
20/10/2020 -

Onda. 20 d’octubre de 2020.- L’Ajuntament d’Onda ha adjudicat la rehabilitació de tres cases del centre històric, amb un pressupost total de 335.000 euros, amb l’objectiu de crear un parc d’habitatges socials al servei de famílies necessitades.

Aquesta iniciativa del govern municipal, cofinançada pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea, arriba per a donar solució a les persones sense llar detectades pels serveis municipals, oferint un habitatge temporal a joves en risc d’exclusió social, persones desnonades, víctimes de violència de gènere o persones sense llar fins a aconseguir la normalització de la situació social i econòmica.

En concret, s’actuarà sobre dues cases al carrer Tremedal i una al carrer La Llum, totes elles de planta baixa i dues altures, que es troben en un estat deteriorat i que necessiten una rehabilitació integral. D’aquesta manera, aquesta iniciativa compleix el doble propòsit de millorar el servei social als ciutadans i, d’altra banda, recuperar espais degradats del centre històric per a dinamitzar la zona. Les empreses adjudicatàries per a cadascuna dels habitatges han resultat Arimca SL, Aper Ambient SL i Antilia Obres i Projectes SL.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que «ens vam comprometre a no deixar a cap onder arrere i per això treballem per a aconseguir que totes les famílies tinguen dret a un habitatge digne».

Pacte ‘Tots per Onda’

Cal recordar que aquesta era una de les propostes consensuades en el pacte ‘Tots per Onda’ entre totes les forces socials, econòmiques i polítiques de la ciutat. A més, en aquest punt també s’inclouen dos habitatges per a ús social que cedeix la Caixa Rural d’Onda. Així, el parc d’habitatges socials arranca amb cinc immobles als quals, cada any, s’aniran incorporant nous espais.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario