Compromís reclamará recuperar la denominación del solar para el futuro Conservatorio de Castelló

Compromís reclamará recuperar la denominación del solar para el futuro Conservatorio de Castelló
13/01/2021 -

La Comissió de Seguiment de l’Acord de Fadrell es reunirà aquesta vesprada per primera vegada en 2021, una trobada en què Compromís per Castelló incidirà en la importància de recuperar la denominació al Pla General per al terreny situat a l’avinguda Blasco Ibáñez, on s’ha d’ubicar el futur Conservatori de Música i Dansa. Així ho defensarà el portaveu de la formació, Ignasi Garcia, qui ha recordat que «moltes i molts alumnes no tenen un espai propi per a l’estudi de les disciplines vinculades a la dansa, la música i les arts plàstiques i el disseny i ara tenim una oportunitat d’or per a aconseguir que el tinguen».

El portaveu ha insistit a assenyalar el que ja va mencionar en la sessió plenària del passat desembre, quan va argumentar que la ciutat no necessitava un solar, sinó «un espai per a l’ensenyament públic, digne i de qualitat». Així ho va aprovar també el ple municipal per unanimitat en una declaració institucional que demanava la creació d’un centre adient per al conservatori de dansa i que va eixir endavant l’any 2017.

A aquest posicionament s’ha sumat ara les direccions dels conservatoris de música i dansa i l’escola d’art i disseny, les quals han anunciat la presentació d’al·legacions per a recuperar la denominació del solar, garantir la reserva de l’espai i assegurar la construcció d’un nou centre després de vora 20 anys de reivindicacions.

Cal assenyalar que a la pàgina web de l’exposició pública del Pla D’Ordenació Detallada ha estat suprimida la denominació del solar com a dotacional educatiu, i ha passat a ser un dotacional múltiple, una denominació que Garcia confia a recuperar «el més prompte possible» ara que el pla es troba en fase d’exposició pública al Menador.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario