Què fer amb els més menuts en la Magdalena?

En la fiesta grande de Castelló también hay lugar para los niños, y aquí te traemos los planes perfectos para los últimos días de la Magdalena

fiestasdelamagdalena.com

Què fer amb els més menuts en la Magdalena?
28/03/2019 -

Havent arribat a l’equador de la 75 edició de la Magdalena, no està de més recordar la varietat d’activitats i festejos que es donen a la ciutat de la Plana per a tots els públics. Els xiquets i les xiquetes se sentiran especialment importants en aquests dies, ja que les diferents colles i gaiates preparen festes perquè gaudisquen sense parar durant la gran festa de Castelló.

El Pregó Infantil és un dels actes més importants per als més xicotets en la Magdalena, que es va donar dilluns passat a partir de les 10 h, on van participar fins a 3.500 persones, segons dades de la Junta de Festes. Si no t’has assabentat dels festejos fins ara, no et voldràs perdre el que està preparat per als últims dies de festa.

Programació infantil

A més de tots els actes preparats per tota la ciutat entre els dies 23 i 31 de març, com les mascletaes, els espectacles pirotècnics i les desfilades, són nou dies replets d’activitats culturals i lúdiques per als més xicotets, ja siga teatre al carrer, animació infantil, música o fins i tot xocolatades i concursos per als xiquets.

Batalla de Confeti (fiestasdelamagdalena.com)

Hui dijous 28, a partir de les 17 h se celebrarà el Coso Multicolor, amb la música de Bandes Internacionals de Música de Festa. Els més xicotets de la casa no voldran perdre’s l’espectacular desfilada i la batalla de confeti. Com a novetat, aquest acte torna a celebrar-se enguany en l’avinguda Rei Don Jaume, després d’haver sigut traslladat a Blasco Ibáñez.

A més, en acabar al voltant de les 19 h, començarà la Cavalcada d’Animació, un dels actes més esperats per tots els xiquets i xiquetes. No faltarà la música, amb l’assistència de bandes internacionals de música, companyies, disfresses i carrosses d’allò més especials per a captivar també als més majors. Recorrerà els carrers de la ciutat des de Sanahuja, a la plaça Maria Agustina, la plaça la Pau, carrer Gasset, Porta del Sol, fins a San Felix.

Però l’endemà, divendres 29, la Cavalcada d’Animació seguirà un altre dia més, començant igualment des de Sanahuja a les 18.30 h, recorrent de la plaça María Agustina, al carrer Gasset, però acabant en l’avinguda Rei Don Jaume.

Aquest mateix dia a més, al matí es podrà gaudir de diferents activitats en les gaiates, com a les 11.30 amb jocs i activitats per als xicotets en la Gaiata 3; tallers i jocs infantils al Carrer Benicarló a les 16.30 h; o a les 17 h en la Gaiata 19 una fantàstica xocolatà i un concurs de dibuix.

Música i teatre

No tot és festa, també hi ha hagut una gran oferta cultural per als més xicotets durant aquests dies. Com el divendres 29, quan a partir de les 11.30 es podrà gaudir en la plaça de Santa Clara de Festa pop!, a les mans de Maduixa Teatre, que porta un particular concert perquè xiquets i xiquetes no deixen de cantar i ballar.

Magdalena Vítol! (fiestasdelamagdalena.com)

Durant l’últim cap de setmana d’aquesta edició de la Magdalena, serà una ocasió estupenda per a portar als xiquets a les desfilades i l’Ofrena de Flors. Aquesta última serà el dissabte, la primera part a les 10.30 i la segona a les 16 h. Per a qui li agrade el foc, el Gran Correfoc Magdalener serà el mateix dia 30 a les 21 h, a partir de la plaça de la Verge.

Durant el diumenge es podrà gaudir també del Correfoc del Bestiari a les 19 h en l’Avinguda Rei Don Jaume; per a acabar a les 21.30 amb la gran Desfilada Final de festes.

Finalment, i per als quals siguen prou majors per a quedar-se fins a les onze, a les 23.15 en la Plaça Major es tanquen els festejos amb l’especial Magdalena Vítol!

Què esperes per a passar una Magdalena molt especial amb els i les xiquetes de la casa? Encara que hauràs de triar quines activitats prefereixes, no podràs anar a totes! Pots accedir a tota la informació sobre la programació a la pàgina web fiestasdelamagdalena.com o en la seua aplicació mòbil MAG19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari