Divercuina de la Terreta posa en marxa a l'abril la seua quarta edició de tallers infantils de cuina

Amb aquest programa, l’Ajuntament de Castelló continua ferm en la seua aposta pel foment i posada en valor dels productes locals

Divercuina de la Terreta posa en marxa a l'abril la seua quarta edició de tallers infantils de cuina
02/04/2019 -

El programa Divercuina de la Terreta que impulsa la Regidoria de Consum, dirigida per Mary Carmen Ribera, arriba a la seua quarta edició a l’abril amb la posada en marxa de nous tallers gratuïts de cuina dirigits a xiquetes i xiquets entre 6 i 11 anys.

D’aquesta manera, Ribera ha destacat que l’Ajuntament “segueix avant en el seu full de ruta pel foment i la posada en valor dels productes quilòmetre 0”, perquè l’objectiu principal “cerca potenciar el coneixement dels mercats i productes locals, que tan importants són per al manteniment de la nostra dieta Mediterrània i la nostra forma de ser”.

La quarta temporada de Divecuina recorrerà tots els districtes de la ciutat, Així, els tallers començaran el dissabte 6 d’abril en la plaça de la Pescateria (districte Centre), per a continuar el 13 d’abril en el mercat de Sant Antoni (districte Oest), el 27 d’abril en la plaça Miquel Peris Segarra (districte Grau), el 4 de maig en la plaça Vilanova d’Alcolea (districte Sud), l’11 de maig en la plaça Primer Molí (districte Nord) i acabaran el 18 de maig en la plaça Doctor Marañón (districte Est).

Cal recordar que Divercuina de la Terreta és un programa liderat per la Regidoria de Consum que ha gaudit de gran acolliment en les seues tres edicions anteriors. L’equip de cuina a peu de carrer està format pel professorat liderat per Cristina Cantavella d’Educachef. Les inscripcions són gratuïtes a través del correu electrònic divercuinadelaterreta@gmail.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari