Crea divertides caretes amb goma eva

Aprén a fer una senzilla careta de monstre, o de qualsevol animal que vulgues, només amb uns pocs materials

02/04/2019 -

Hui tenim altra manualitat per als més xicotets, però també per als majors. Aquesta vegada es tracta d’una divertida careta de monstre feta amb goma eva, que pot servir per a jocs, teatres o per a festes de disfresses. És molt senzilla de fer, i tan sols es necessita:

  • cartolina dura
  • goma eva dels colors que vulguem
  • tisores
  • llapis
  • goma d’enganxar
  • un palo o pajita

I ja està, podem posar-nos a la feina:

1) Primer, dibuixa un semicercle en la cartolina, que serà la base de la careta i retalla-la, amb un forat que farà de boca i servirà per a veure. Dibuixa també un cercle per a fer els ulls i retalla’l.

2) Amb la guia de la cartolina, dibuixa la forma en la goma eva estatge i els tres cercles en la goma eva blanca. Retalla-ho.

3) Ara, pega la goma eva morada a la cartolina de base; i pega els tres ulls de goma eva blanca sobre la part davantera. Per a les pupil·les, retalla tres cercles negres més xicotets i pega’ls també.

4) Per fer-ho més divertit, afig alguns detalls, com a dents retallant tres ovals en la goma eva blanca i pegant-los per darrere en la boca; i triangles xicotets amb goma eva blava per a fer escates, posant-los en les galtes.

5) Només queda pegar en un lateral el palet per a poder subjectar la careta davant de la cara. I ja ho tenim!

Pots fer també qualsevol animal que vulgues, triant la goma eva dels colors adequats: un ós, un conill, un gos… Tot el que pugues imaginar. Avant!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari