Compromís i Veïns de Borriol subscriuen un acord de govern per aportar estabilitat al poble

Carballeira: “És hora de mirar cap endavant i donar l’estabilitat que tant necessita este Ajuntament”

Compromís i Veïns de Borriol subscriuen un acord de govern per aportar estabilitat al poble
17/09/2020 -

Compromís per Borriol i Veïns de Borriol van signar anit l’acord del Ribàs Llarg, un pacte de governabilitat per al que resta de legislatura que aportarà estabilitat econòmica al municipi i possibilita majories suficients per dur endavant polítiques útils per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. D’esta forma, als sis regidors de l’actual equip de govern se sumaran els dos regidors de Veïns: Jordi Carballeira i Juan Carlos Gascón.

El pacte, que suma voluntats per superar bloquejos i agilitzar així les iniciatives polítiques en positiu, inclou l’aprovació del Pla de Sanejament, que permetrà millorar els comptes del consistori i així poder realitzar un nou pressupost que puga oferir uns millors serveis públics al veïnat de Borriol. També s’ha acordat la continuïtat dels projectes encetats com són la consecució de l’IES, el PGOU, l’espai sociocultural Els Llavadors, la urbanització dels diferents nuclis poblacionals… així com obrir nous projectes durant el mandat en defensa de la qualitat de vida, la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic i social de Borriol.

Hèctor Ramos, alcalde del municipi, celebra l’acord perquè “dota d’una major estabilitat al Govern de Borriol i ens permetrà dur a terme molts dels projectes que s’han dissenyat i d’altres que tenim al cap i que milloraran la vida dels nostres veïns i veïnes, sempre de forma coordinada i transparent”. “Comença una nova etapa amb una major estabilitat al consistori”, conclou.

Jordi Carballeira assegura que “és hora de mirar al futur i començar a millorar la gestió d’este Ajuntament i ordenació del territori”.

Nou organigrama

A conseqüència de l’acord es conforma un nou organigrama. Els regidors de Veïns, Carballeira i Gascón, assumeixen 6 àrees de treball: Urbanitzacions, Personal i Policia, el primer; i Gent Major, Hisenda i Biblioteca, el segon. A més a més, l’acord també suposa la inclusió del regidor de Veïns de Borriol, Carballeira, a la Junta de Govern Local com a tercer tinent d’alcalde.

Quant als membres de l’equip de Govern de Compromís les seues competències queden de la següent manera: Priscila Pauner; Urbanisme, Esports i Festes. Paloma Vicent; Educació, Joventut, Salut i Benestar Social. Josep Cristià Linares; Serveis Públics, Patrimoni, Arxiu, Contractació i Turisme. Rubén Llorens; Medi Ambient, Comerç, Noves Tecnologia i Agricultura. I Elizabeth Román; Cultura, Igualtat i Cementiri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari